123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Dreft vaatwastabletten

Dreft vaatwastabletten kopen?

Bestel goedkope Dreft vaatwastabletten voor een schone vaat. Wij verkopen alle Dreft All in One en Dreft All in One Platinum vaatwastabletten, die hardnekkig vuil verwijderen en het glas- en zilverwerk beschermen. En vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 24 van 29

Bestel Dreft vaatwastabletten online

Bekijk hier ons ruime assortiment van Dreft vaatwastabletten. Omdat ons aanbod zo breed is, helpen we u bij het maken van een goede keuze. Op deze pagina geven we antwoord op alle veelgestelde vragen omtrent de vaatwastabletten van dit grote merk, dat internationaal bekendstaat als Fairy.

Lees verder om te ontdekken op welke manieren de verschillende soorten Dreft vaatwastabletten van elkaar verschillen en welke keuze u het beste kunt maken.

De effectieve werking van Dreft All in One vaatwastabletten

Alle Dreft vaatwastabletten hebben een alles-in-één-werking. Dit betekent dat de tabletten naast vaatwaspoeder ook onthardingszout en glansspoelmiddel bevatten, zodat u dit niet meer apart aan de vaat hoeft toe te voegen. Het glansspoelmiddel zorgt ervoor dat uw vaat droog en zonder druppelsporen of strepen uit de machine komt. Het onthardingszout voorkomt kalkaanslag en kalkophopingen in de machine.

Zo wordt uw vaat met dank aan de Dreft All in One vaatwastabletten niet alleen extra schoon, maar wordt de vaatwasser ook beschermd. Ook is er sprake van glasbescherming en glanstoevoegingen, voor schitterend glas- en zilverwerk na iedere wasbeurt.

Er zijn verschillende Dreft All in One vaatwastabletten beschikbaar. Hieronder leggen we uit in hoeverre de vaatwastabletten van elkaar verschillen en welke opties u allemaal heeft. Een van de grootste overeenkomsten tussen de verschillende Dreft All in One vaatwastabletten is dat ze allemaal een zeer grote functionaliteit hebben. Zo kunt u ze ook gebruiken voor het reinigen van uw frituurpan. Meer lezen over de dingen die u naast het reinigen van de vaat allemaal met de tabletten van Dreft kunt doen? Bekijk dan snel onze blog over vaatwastabletten.

Het verschil tussen Dreft All in One en Dreft All in One Platinum vaatwastabletten

Dreft All in One Platinum vaatwastabletten kenmerken zich door hun verbeterde reinigingskracht. Ze werken nóg efficiënter dan de Dreft All in One vaatwastabletten. Hierdoor wordt de vaat niet alleen stralend schoon, maar worden ook aangekoekte etensresten beter verwijderd.


Met Dreft All in One Platinum vaatwastabletten worden vet en kalk bovendien weggehaald uit de filters, het afvoersysteem en de sproeiarm. Zo voorkomen deze vaatwastabletten vetophopingen in verschillende onderdelen van de vaatwasser.

Een voordeel van de reguliere Dreft All in One vaatwastabletten is dat ze voorzien zijn van Dual Usage. Doordat de tabletten razendsnel oplossen, kunnen ze ook in professionele vaatwassers gebruikt worden en zorgen ze zelfs tijdens cycli van 1 tot 5 minuten voor een perfect resultaat. Deze vaatwastabletten zijn dus perfect voor horecagelegenheden, maar zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik.

Het verschil tussen Dreft Platinum en Dreft Platinum Plus vaatwastabletten

In tegenstelling tot Dreft All in One Platinum vaatwastabletten zijn Dreft All in One Platinum Plus vaatwastabletten voorzien van voorwasmiddel. Ook heeft de Platinum Plus boven de Platinum een extra anti-matt technology waarmee dofheid van de glazen wordt bestreden.


Bij Dreft All in One Platinum Plus vaatwastabletten is voorspoelen dus niet meer nodig en bespaart u water. Het gebruik van deze vaatwastabletten is hierdoor een stuk duurzamer. Bovendien glanst uw vaat hiermee als nooit tevoren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Moet ik Dreft vaatwastabletten uit de folie halen?

Nee, alle Dreft vaatwastabletten zijn voorzien van oplosbare folie. Deze folie lost op zodra er contact gemaakt wordt met water. Dit betekent dat de vaatwastabletten gebruiksklaar zijn en u ze direct in de vaatwasser kunt stoppen.

Welke vaatwastabletten van Dreft zijn het beste?

Alle Dreft vaatwastabletten zijn zeer krachtig en zorgen voor een glanzend en extra schoon resultaat. Door de alles-in-één-werking kenmerken de vaatwastabletten zich bovendien door hun veelzijdige werkzaamheid. Welke vaatwastabletten van Dreft voor u de beste keuze zijn, hangt onder meer af van uw wensen en de toepassing.


Dreft All in One Platinum vaatwastabletten hebben een iets krachtigere werking en beschermen uw vaatwasser tegen vetophopingen. Dreft All in One Platinum Plus vaatwastabletten zijn milieuvriendelijker en geven een nóg glanzender resultaat. Reguliere Dreft All in One vaatwastabletten zijn voorzien van Dual Usage en hierdoor perfect voor horecagelegenheden.

Wat zijn de voordelen van Dreft vaatwastabletten?

Alles-in-één werking; glansspoelmiddel en onthardingszout niet nodig
Schoon en glanzend resultaat
Bevatten glasbescherming en glanstoevoegingen
Oplosbare verpakking; gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk
Keuze tussen lemon of regular


Op deze pagina hebben we antwoord gegeven op al uw vragen omtrent Dreft vaatwastabletten. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag.