123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Neutral afwasmiddel

Neutral afwasmiddel kopen?

Bestel hier ecologisch afwasmiddel van Neutral dat ideaal is voor mensen met een gevoelige huid. De producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen kleurstoffen of parfum. Bestel vandaag nog en krijg uw nieuwe Neutral afwasmiddelen morgen in huis.


Goedkoop Neutral afwasmiddel kopen

Als u last heeft van een gevoelige huid is afwassen een vervelende klus. Met het Neutral afwasmiddel kunt u met een gerust hart afwassen. Het middel is namelijk dermatologisch getest en bevat geen kleurstoffen of parfum. Naast dat het afwasmiddel mild is voor uw huid, maakt het uw vaat grondig schoon en is het een milieuvriendelijke optie. Lees hieronder meer over de afwasmiddelen van Neutral of bestel het artikel direct hierboven.

Neutral is ideaal voor mensen met een gevoelige huid

Neutral afwasmiddel reinigt effectief uw vaat zonder de gevoelige huid te irriteren. Het afwasmiddel is mild voor de handen, zodat u onbezorgd de vaat kunt afwassen. Veel afwasmiddelen bevatten parfum, wat het risico op huidirritatie vergroot. Daarom bevat Neutral afwasmiddel 0% parfum en 0% kleurstof. Het afwasmiddel is dermatologisch getest en goedgekeurd.
 

Naast dat het afwasmiddel perfect is voor de gevoelige huid verwijdert het afwasmiddel vet en etensresten effectief. Het middel laat uw vaat weer blinken en stralen.

Neutral is milieuvriendelijk

Neutral vindt de positieve invloed die zij hebben op uw huid net zo belangrijk als de positieve invloed die zij hebben op de planeet. Het afwasmiddel bevat dus zo min mogelijk schadelijke chemicaliën en de verpakking is gemaakt van gerecycled plastic. De fabrieken waar de afwasmiddelen worden geproduceerd, verbruiken alleen hernieuwbare energie. Met het afwasmiddel van Neutral wordt dus niet alleen uw vaat stralend schoon, maar gaat u ook voor een milieuvriendelijke optie die mild is voor uw huid.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Neutral afwasmiddel goed voor de huid?

Het afwasmiddel van Neutral is huidvriendelijk. Het is namelijk mild voor uw huid en bevat geen parfum of kleurstof. Ook is het middel dermatologisch getest en goedgekeurd.

Is Neutral afwasmiddel milieuvriendelijk?

Er zijn diverse afwasmiddelen die ecologisch en milieuvriendelijk zijn. Bekende ecologische afwasmiddel-namen zijn: Marcel’s Green Soap, Neutral en Ecolab. Neutral is niet alleen goed voor de vaat en uw huid, het is ook goed voor de planeet. Neutral gebruikt zo min mogelijk schadelijke chemicaliën en de verpakkingen worden gemaakt van gerecycled plastic.

Waarom zou ik voor Neutral afwasmiddel kiezen?

Neutral afwasmiddel maakt niet alleen uw vaat stralend schoon, het is ook goed voor de planeet en voor uw gevoelige huid. Het product gevat geen parfum of kleurstof. Het middel bestaat uit zo min mogelijk schadelijke chemicaliën en de verpakking is gemaakt van gerecycled plastic. Zo maakt u schoon terwijl u rekening houdt met uzelf en de planeet.

Waar koop ik Neutral afwasmiddel?

Neutral afwasmiddel is online en in supermarkten te koop. In onze webshop koopt u Neutral afwasmiddel voor een lage prijs. Bestel vandaag nog en ontvang het afwasmiddel morgen al in huis.
 

U heeft alles kunnen lezen over het afwasmiddel van Neutral. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder.