123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Marcel's Green Soap

Marcel's Green Soap vaatwasmiddelen kopen?

Bestel hier alle ecologische vaatwasmiddelen van Marcel's Green Soap. Met de afwasmiddelen en vaatwastabletten gaat u voor een schone, glanzende vaat én draagt u een steentje bij aan een beter milieu. De producten zijn vegan en proefdiervrij. Kies uit verschillende geuren en soorten.

1 - 0 van 0

Bestel goedkope Marcel’s Green Soap vaatwasmiddelen

Vaatwasmiddelen van Marcel’s Green Soap ruiken fantastisch, maken geweldig schoon én zijn eco-vriendelijk. Lees hieronder meer over ons assortiment of klik direct door naar de juiste categorieën.

De voordelen van Marcel's Green Soap

Afwasmiddelen en vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap zijn duurzaam, plantaardig en dus goed voor de aarde. Maak uw vaat hiermee stralend schoon en verwijder zelfs de meest aangekoekte etensresten. De vaatwasmiddelen laten een heerlijke geur achter, voor een extra schoon gevoel.


Alle producten van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia en zuren. Ook zijn ze voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar, waardoor er zo min mogelijk plasticdeeltjes in de grond terechtkomen. Hierdoor zijn ze goed voor het milieu, maar ook voor uw vaatwasser, huis én lichaam.

Met de afwasmiddelen en vaatwastabletten ontstaat een schoon resultaat en wordt een unieke geurcombinatie op de vaat achtergelaten. Deze geur blijft langdurig hangen. De middelen worden tot slot geleverd in recyclebare verpakkingen. Hieronder zetten we de voordelen van Marcel’s Green Soap nog één keer op een rij:

Duurzaam, vegan en proefdiervrij
Minstens 97% biologisch afbreekbaar
Recyclebaar verpakkingsmateriaal
Mild voor de huid
Schoon en glanzend resultaat
Ruim assortiment
Beschikbaar in verschillende unieke geurcombinaties

Welke Marcel’s Green Soap vaatwasmiddelen zijn er?

Bij ons koopt u Marcel’s Green Soap afwasmiddelen en Marcel’s Green Soap vaatwastabletten. Met zowel de afwasmiddelen als de vaatwastabletten gaat u voor een brandschone, glanzende vaat. Lees hieronder meer over de verschillende vaatwasmiddelen.

Marcel’s Green Soap afwasmiddelen

Doordat de afwasmiddelen van Marcel’s Green Soap gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, zijn ze mild voor de huid. Zo ontstaan er geen huidirritaties tijdens het afwassen. Door de sterk schuimende werking en de verrijkende ingrediënten werken de formules zelfs verzorgend. De afwasmiddelen zijn beschikbaar in verschillende geuren.

Marcel’s Green Soap vaatwastabletten

Met de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap wordt een frisse geur achtergelaten op uw vaat. De folie van de vaatwastabletten is gemaakt van maïszetmeel en lost op zodra er contact gemaakt wordt met water. Er blijft dus geen plastic achter in uw vaatwasser of het riool. De verpakking is ook plasticvrij.

Marcel’s Green Soap in de aanbieding

Bestel afwasmiddelen en vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap met hoge kortingen. Zo doet u uw vaatwas niet alleen op een duurzame, maar ook op een goedkope wijze. Leg met de megaverpakkingen een grote voorraad afwasmiddel aan, zodat u langdurig vooruit kunt.

Welke Marcel’s Green Soap vaatwasmiddelen heb ik nodig?

Kies voor Marcel’s Green Soap als u met de hand afwast. U heeft de keuze uit verschillende geuren. Voor de vaatwasser kiest u de vaatwastabletten. En als u goedkoop uit wilt zijn, bestelt u op onze webshop altijd Marcel’s Green Soap in de aanbieding.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Marcel’s Green Soap vaatwasmiddelen heb ik nodig?/h3>

Ga voor Marcel’s Green Soap afwasmiddel als u met de hand afwast. Hier heeft u de keuze uit verschillende geuren. Voor het reinigen met de vaatwasser kiest u voor de vaatwastabletten. Wilt u graag goedkoop uit zijn? Bestel dan op 123schoon.nl, hier is Marcel’s Green Soap altijd in de aanbieding.

Hoe natuurlijk zijn de vaatwasmiddelen van Marcel’s Green Soap?

De vaatwasmiddelen van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Ook zijn deze vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, zuren en ammonia. De middelen zijn voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar, hierdoor komen er geen plastic deeltjes in de natuur terecht. Dit maakt de vaatwasmiddelen van Marcel’s Green Soap beter voor het milieu dan vergelijkbare vaatwasmiddelen.

Waarom zou ik kiezen voor de vaatwasmiddelen van Marcel’s Green Soap?

De vaatwasmiddelen van Marcel’s Green Soap zorgen niet alleen voor een glanzende en schone vaat, maar zijn daarnaast ook nog eens zeer milieuvriendelijk. De middelen zijn vegan, proefdiervrij en minimaal 97% biologisch afbreekbaar. Ook de verpakking is duurzaam en volledig recyclebaar. Marcel’s Green Soap heeft een ruim assortiment en deze vindt u op 123schoon.nl.
 
Op deze pagina heeft u alles gelezen over Marcel’s Green Soap vaatwasmiddelen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.