123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun vaatwasser reiniger

Sun vaatwasser reiniger kopen?

Bescherm uw vaatwasser met een vaatwasser reiniger van Sun. Hiermee verwijdert u vet en kalkaanslag. Zo wordt de levensduur van uw afwasmachine verlengd. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel snel. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel goedkope Sun vaatwasser reinigers online

Bestel altijd een goede Sun vaatwasser reiniger en ga voor een schone vaatwasser die optimaal werkt. Lees hieronder alles over vaatwasser reinigers en hun werking. Of bestel de producten bij ons direct, dan zorgen wij dat ze morgen geleverd worden.

Waar gebruik ik Sun vaatwasser reinigers voor?

Gebruik een Sun vaatwasser reiniger om uw vaatwasser een grondige reinigingsbeurt te geven of voortdurend te verfrissen. Op 123schoon.nl koopt u een Sun machinereiniger en een Sun machineverfrisser, voor continue of eenmalige reiniging.
  • Sun machinereiniger: De Sun machinereiniger is een speciale vaatwasser reiniger voor een grondige reinigingsbeurt. Dit product ontvet, ontkalkt én reinigt. Door het tijdig verwijderen van kalkaanslag en vet uit de vaatwasser, bijvoorbeeld uit de sproeiarmen en de leidingen, garandeert u optimale prestaties en verlengt u zelfs de levensduur van uw machine. U voorkomt dat sproeiarmen verstopt raken en er vervelende geurtjes ontstaan.
  • Sun machineverfrisser: De Sun machineverfrisser zorgt voor continue verfrissing. Vervelende geurtjes worden hiermee direct geneutraliseerd en vervangen door een frisse citroengeur.

Hoe gebruik ik een Sun machinereiniger?

Leeg de vaatwasser. Vul het doseerbakje met één zakje Sun machinereiniger. Sluit de vaatwasser en zet deze aan op een normaal of intensief programma. Herhaal dit iedere maand om de levensduur van uw vaatwasser te verlengen.


De Sun machineverfrisser werkt anders. Deze bevestigt u aan de bovenste korf of de bestekla van uw vaatwasser en laat u vervolgens tot wel 60 afwasbeurten zitten. De verfrisser gaat dus lang mee en zorgt continu voor een frisse vaatwasser.

Hoe vaak gebruik ik een Sun machinereiniger?

Gebruik de Sun machinereiniger minstens één keer per maand. De Sun machineverfrisser hangt u op en laat u vervolgens 60 wasbeurten hangen. Hoe lang u hier mee doet, is dus afhankelijk van uw gebruik.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over Sun vaatwasser reinigers. Heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.