123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Sun

Sun vaatwasmiddelen kopen?

Bestel hier goedkope vaatwasmiddelen van Sun. Ga met vaatwastabletten of vaatwaspoeder voor een brandschone vaat en met glansspoelmiddel voor een streeploos resultaat. Of gebruik vaatwasser reinigers en onthardingszout voor een schone vaatwasser. En vandaag besteld, is morgen in huis.

Sun per type

Sun per soort

1 - 0 van 0

Bestel goedkope Sun vaatwasmiddelen

Met onze ruime collectie van meer dan 25 Sun vaatwasmiddelen koopt u altijd de geschikte producten voor een schone vaat en een frisse vaatwasser. Hieronder leest u meer over ons assortiment.

Sun afwasmiddelen: ons assortiment

Van Sun vaatwastabletten tot onthardingszout en van glansspoelmiddel tot vaatwasser reiniger; bij ons vindt u alle populaire producten van Sun. Klik hierboven door naar onze 6 hoofdcategorieën om direct de juiste producten te bestellen. Hier heeft u de keuze uit verschillende geuren, soorten en verpakkingsinhouden. Of lees hieronder meer over ons assortiment.

  • Sun vaatwastabletten: Sun vaatwastabletten bevatten een voorgedoseerde hoeveelheid vaatwaspoeder. Dit is genoeg om te zorgen voor een glanzend resultaat en af te rekenen met hardnekkig vuil. Wij verkopen alle populaire soorten, zoals Sun Classic vaatwastabletten en Sun All-in-1 vaatwastabletten. Sun Classic bevat alleen vaatwaspoeder, terwijl Sun All-in-1 ook glansspoelmiddel en onthardingszout bevat. Waar u voor kiest, hangt af van uw eigen voorkeuren. Alle vaatwastabletten zorgen voor diepe reiniging. U heeft de keuze uit de geuren Regular en Citroen.
  • Sun vaatwaspoeder : Met Sun vaatwaspoeder kunt u het vaatwasmiddel zelf doseren. Met slechts een kleine hoeveelheid ontstaat een perfect resultaat. Hardnekkig vuil wordt hiermee van uw borden, bestek en glazen verwijderd. Doordat u zelf kunt doseren, voegt u eenvoudig meer vaatwaspoeder toe als dit nodig is.
  • Sun glansspoelmiddel: Gebruik Sun glansspoelmiddel om te zorgen dat er geen strepen, druppelsporen of andere droogvlekken op uw schone vaat terechtkomen. Glansspoelmiddel zorgt ervoor dat water beter kan afvloeien. Bovendien wordt hiermee een beschermende laag achtergelaten op de vaat. Zo hecht vuil zich hier minder gauw aan.
  • Sun onthardingszout: Sun onthardingszout is belangrijk voor de vaatwasser. Het zout onthardt het water en beschermt tegen kalkophopingen. Als u dit niet gebruikt, kan uw vaat met een witte aanslag uit de machine komen. Ook kan dit zorgen dat uw vaatwasser minder goed werkt.
  • Sun vaatwasser reiniger: Gebruik een Sun vaatwasser reiniger om te zorgen voor een frisse, schone vaatwasser. Hiermee worden vervelende geurtjes geneutraliseerd. Wij verkopen vaatwasser reinigers voor de maandelijkse reinigingsbeurt of voor continue reiniging.
  • Sun afwasmiddel: Gebruik Sun afwasmiddel voor de handafwas. Aangekoekte etensresten en andere voedselresten verwijdert u moeiteloos dankzij de vertrouwde formule. De toegevoegde citroengeur ruikt heerlijk fris.
  • Sun in de aanbieding: Bestel Sun in de aanbieding om te profiteren van kortingen tot 60%. U bestelt zo de goedkoopste vaatwastabletten en bespaart tot 21 cent per tablet. Door de grote verpakkingen legt u voor een lage prijs een kwartaal- of jaarvoorraad aan. Koop de bekende soorten, zoals de Sun Classic vaatwastabletten en de Sun All-in-1 vaatwastabletten, tegen bodemprijzen.

Welke Sun vaatwasmiddelen heb ik nodig?

Zorg voor een schone vaat met Sun vaatwastabletten of Sun vaatwaspoeder. Ga voor een stralende glans, zonder druppelsporen, met Sun glansspoelmiddel. Voor een schone vaatwasser bestelt u Sun onthardingszout en een Sun vaatwasser reiniger.

De voordelen van Sun vaatwasmiddelen

 Schone vaat én schone vaatwasser
 Diepe reiniging
 Vaatwasser die langer optimaal werkt
 Mogelijkheid om zelf te doseren
 Ruim assortiment
 Keuze tussen verschillende geuren

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarmee onderscheidt Sun zich van andere vaatwastabletten?

Met Sun heeft u een ruime keuze aan kwalitatief hoge vaatwasmiddelen die uw vaat krachtig reiniging. Zo gaat u voor een schone vaat én schone vaatwasser. U heeft keuze uit voorgedoseerde producten, maar ook artikelen die u de mogelijkheid geven zelf te doseren. Ook heeft u keuze uit diverse geuren. Al deze vaatwasmiddelen vindt u op 123schoon.nl .

Welke vaatwasmiddelen van Sun heb ik nodig?

Met Sun vaatwastabletten of Sun vaatwaspoeder gaat u altijd voor een schone vaat. Ga voor een stralende glans zonder druppelsporen met het glansspoelmiddel van Sun. Met het Sun onthardingszout en Sun vaatwasser reiniger geniet u altijd van een schone en optimaal functionerende vaatwasser. Bestel al deze middelen voordelig op 123schoon.nl.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Sun vaatwasmiddelen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.