123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vaatwasverfrisser

Vaatwasverfrisser kopen?

Bestel hier voordelig vaatwasverfrissers. Deze verspreiden constant een heerlijke geur door de vaatwasser. Zo heeft u nooit meer last van nare geurtjes die uit de vaatwasser komen. Bestel vandaag nog en ontvang deze morgen al in huis.


Bestel voordelig vaatwasverfrisser

Op deze pagina vindt u ons assortiment met vaatwasverfrissers voor een fris ruikende vaatwasser. Lees hieronder meer over de werking van vaatwasverfrissers of kies hierboven direct het gewenste product.

Wat is een vaatwasverfrisser?

Vervelende geurtjes uit uw vaatwasser komen regelmatig voor. Naast dat er een onprettige geur uit uw vaatwasser komt, kunnen borden en glazen ook vreemd en mogelijk zelfs onsmakelijk gaan ruiken. Een vaatwasverfrisser gaat deze geuren juist tegen. Dankzij actieve ingrediënten worden vervelende geurtjes niet gemaskeerd maar geëlimineerd waardoor deze voor langere tijd uit uw vaatwasmachine zullen verdwijnen.

De werking van een vaatwasverfrisser

De vaatwasverfrissers in ons assortiment zijn eenvoudig in uw vaatwasser te bevestigen door middel van een bevestigingsclip. Klik de verfrisser vast aan het bovenste rek met de bevestigingsclip en de verfrisser is klaar voor gebruik. De vaatwasverfrisser absorbeert vieze geurtjes uit de vaatwasser en u hoeft verder niks te doen of te activeren. Tijdens wasbeurten kan de verfrisser blijven hangen en hoeft niet, zoals vaatwastabletten, iedere wasbeurt aangevuld of vervangen te worden. De vaatwasverfrissers in ons assortiment gaan 50 tot 120 cycli mee.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kunt u vaatwasverfrisser gebruiken in plaats van een vaatwastablet?

Nee, een vaatwasverfrisser is geen vervanging voor een vaatwastablet. Een vaatwasverfrisser absorbeert alleen onaangename geurtjes terwijl een vaatwastablet bestanddelen bevat die uw vaat reinigen. Dit doet een vaatwasverfrisser dus niet.

Hoe lang gaan vaatwasverfrissers mee?

Dit hangt af van het product dat u koopt. In ons assortiment op 123schoon.nl bevinden zich vaatwasverfrissers die 50 cycli meegaan maar wij bieden ook verfrissers aan die 120 cycli meegaan.
 

Heeft u nog vragen over vaatwasverfrisser of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.