123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Vakantie

Bestel alle vakantie producten op 123schoon.nl

Op deze speciale vakantiepagina van 123schoon.nl vindt u handige vakantie producten, zoals mini reisverpakkingen en andere benodigdheden voor tijdens uw vakantie en voor onderweg. Wij verkopen producten voor allerlei soorten vakanties. Of het nu gaat om een zomervakantie of een wintervakantie, in ons assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Bovendien hebben onze producten standaard een hoge kwaliteit en leveren we ze voor de beste prijs.

Mini reisverpakkingen kopen?

Bestel alle producten in een kleine variant met de vakantie mini's van 123schoon.nl. U kunt kiezen uit een groot aantal van dit soort mini reisverpakkingen, bijvoorbeeld: mini tandpasta tube, mini deodorant flesjes, mini shampoo flesjes en nog veel meer. Ook grote merken als Axe, Dove, Nivea en Rexona leveren dit soort verpakkingen. Deze mini's gaan gepaard met een hoop voordelen. Hieronder een overzicht:

  • Minder ruimte: Mini's nemen logischerwijs minder ruimte in beslag dan grotere verpakkingen. Hierdoor kunt u er meer van meenemen in uw koffer óf houdt u juist meer ruimte over. Zorg er met behulp van een bagageweegschaal voor dat u nooit teveel kilo's meeneemt.
  • Geschikt als handbagage: Voor het meenemen van vloeistoffen in de handbagage zijn er strenge eisen. Zo mogen de producten per stuk maar een inhoud hebben van maximaal 100 ml en mag u in totaal maar maximaal 1 liter meenemen. Mini's hebben een maximale inhoud van 100 ml en kunt u dus met een gerust hart meenemen in het vliegtuig.
  • Speciaal voor vakanties: Een grote verpakking meenemen op vakantie is vaak zonde, omdat deze meestal toch niet helemaal op gaan. Met een kleine verpakking heeft u bij zich wat u nodig heeft.

Naast mini reisverpakkingen koopt u in onze webshop ook andere producten voor uw vakantie, zoals wasmiddel voor op reis (voor het schoonhouden van uw kleding op vakantie) en mini afvalzakken (voor het weggooien van afval als u onderweg bent).

Vakantie producten voor uw baby

Ook voor uw baby verkopen we een aantal essentiële producten voor tijdens de vakantie. U vindt op deze pagina bijvoorbeeld zwemluiers, waarmee u met uw kindje in het zwembad kunt. Ook onze babyverzorgingsproducten kunnen van pas komen tijdens de vakantie.

Vakantie producten kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over de vakantieproducten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten