123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Meguiars

Bestel Meguiars voertuigreiniging online

Bij ons vindt u alle producten van Meguiars voor het reinigen en onderhouden van uw auto, boot, caravan of camper. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de goedkope producten direct. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Wat is Meguiars?

Meer dan 100 jaar geleden werd het merk Meguiars opgericht door Frank Meguiar Jr. Ondanks dat het allemaal begon met meubelpolijstmiddelen, is Meguiars inmiddels uitgegroeid tot hét merk op het gebied van voertuigreiniging. Kwaliteit en prestatie zijn daarbij kernbegrippen. Daarom sluiten alle producten altijd goed aan op uw behoeften en bereikt u hiermee de beste resultaten.

Auto wassen of boot reinigen met Meguiars

Meguiars verkoopt alle producten die nodig zijn voor het wassen van uw auto of het reinigen van uw boot. Of het nu om het schoonmaken van de velgen, motor of banden gaat, om het opfrissen van het interieur of om het beschermen van de lak, bij ons vindt u altijd het geschikte product van Meguiars. Bovenaan deze pagina hebben wij het ruime assortiment van Meguiars opgedeeld in diverse categorieën. Kies hier wat u nodig heeft om onze volledige collectie te bekijken.

Voor het interieur van uw voertuig koopt u bij ons onder meer interieurreinigers en luchtverfrissers. Voor de buitenkant van uw vervoersmiddel verkopen wij niet alleen algemene producten, zoals Meguiars shampoo, maar ook specifiekere reinigers voor verschillende onderdelen van uw voertuig. Zo maakt u bijvoorbeeld ook rubberen onderdelen, leren compartimenten en de ruiten op een doelgerichte en veilige manier schoon. Met Meguiars schoonmaaksets haalt u direct een compleet pakket in huis en hoeft u de verschillende producten niet meer zelf te combineren.

Meguiars 5-stappenplan

Hulp nodig bij het reinigen van uw auto? Met het Meguiars 5-stappenplan slaat u geen enkele stap over en weet u precies welke producten u nodig heeft om uw auto in optimale staat te houden. Doordat Meguiars dus een compleet assortiment op de markt heeft gebracht, met artikelen voor het wassen, reinigen, polijsten, waxen én onderhouden van uw auto, weet u zeker dat u voor het beste resultaat gaat. Alle producten vullen elkaar goed aan en zorgen gezamenlijk voor een brandschone en glanzende auto.

Meer weten? Lees dan onze blog over het Meguiars 5-stappenplan en bekijk precies hoe u uw auto het beste kunt schoonmaken.

Meguiars accessoires

Uw auto wassen doet u niet alleen met onze reinigingsproducten, maar ook met de juiste accessoires. Meguiars verkoopt diverse accessoires waarmee u het interieur en het exterieur van uw auto op veilige wijze kunt reinigen. Van sponzen en doeken tot emmers en borstels; wij verkopen het allemaal. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor voertuigreiniging en verkleinen de kans op beschadigingen aanzienlijk.

Waar kan ik Meguiars voertuigreiniging kopen?

Meguiars voertuigreiniging koopt u in diverse speciaalzaken. Ook online kunt u het altijd bestellen, bijvoorbeeld op 123schoon.nl. Bestel hier goedkope Meguiars shampoos, ruitenreinigers, interieurreinigers en nog veel meer.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over de voertuigreiniging van Meguiars. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag verder.