123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Sponzen en doeken

Muc-off Expanding spons | Wasspons  SMU00075
vergroten
Omschrijving Deze Muc-off microcell expanding schoonmaakspons is voor elke motor, (elecctrische) fiets, scooter, boot en mountainbike geschikt. De ergonomische vorm zorgt voor het beste gebruiksgemak en zijn zachtheid voorkomt beschadigingen aan lak of of andere (kunststof) onderdelen.  De spons zit vacuüm (milieuvriendelijk) verpakt om minder ruimte in te nemen en zo minder verpakkingsmateraal te gebruiken.
Specificaties
Merk: Muc-Off Type: Spons
Morgen in huis
€ 4,99 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Muc-off premium Brush kit | motor borstel set  SMU00076
vergroten
Omschrijving Breng uw schoonmaak skills van uw motor, (electrische) fiets of mountainbike tot een nieuw level met deze Muc-off premium motor borstel set. Deze set motor borstels is ideaal om het schoonmaken van alle motor onderdelen tot een perfect eindresultaat te brengen. Het pakket bevat de volgende producten:
 
  • Muc-Off Soft Washing Brush: Deze motor borstel heeft een samenstelling borstelharen die is ontworpen om uw wielen en onderdelen schoon te maken en tegelijkertijd voor delicate afwerkingen te zorgen. Het ontwerp heeft een stevige, slagvaste handgreep die niet wegglijdt in extreme omstandigheden, een extra grote kop voor snelle reiniging van grote oppervlakken en rubberen impactzones voor maximale bescherming.
  • Muc-Off Detailing Brush: Dit product is ideaal voor het bereiken van moeilijk te verschuiven vuil. Ook deze borstel bezit de herkenbare duurzame nylon borstelharen. Deze deatil motor borstel is een kleine borstel, geschikt vor de kleinere moeilijk te bereiken motoronderdelen en accesoires.
  • Muc-Off Claw Brush: De Claw Brush of wel multifunctionele motor borstel heeft 3 nylon borsteltjes en een plastic borstel die ideaal is om vastgekoekte modder te verwijderen. Dit kleine compacte motor borsteltje is ideaal om de kleinere kettingen, draaibare ketting onderdelen, derailleurs en crank glimmend mooi schoon te krijgen. De kleine borsteltjes komen op elk moeilijk te bereiken plekje en bezorgt u het schoonste resulaat.
Specificaties
Merk: Muc-Off Geschikt voor: Motor & fiets
Type: Borstelset
Morgen in huis
€ 19,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,49 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Muc-off individual Wheel & Component | motor borstel  SMU00078
vergroten
Omschrijving Met de Muc-off "Wheel & component" motor borstel maakt u de spaken en velgen van uw motor, (electrische) fiets in een handomdraai schoon. Deze motor schoonmaakborstel heeft duurzame nylon borstelharen voor een stralend resultaat en een handvat met dubbele dichtheid om de balans te verbeteren. 
 
Specificaties
Merk: Muc-Off Geschikt voor: Motor & fiets
Type: Schoonmaak borstel
Morgen in huis
€ 7,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,19 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Sonax reinigings- en onderhoudsdoek voor fietsen  SSO00048
vergroten
Omschrijving Uw fiets straalt weer helemaal dankzij deze vochtige reinigings- en onderhoudsdoek van Sonax. Maar dat is niet het enige wat de doek doet. Naast het feit dat u hiermee dus lichte vervuilingen weghaalt van het frame, de spaken en het spatbord en uw fiets laat glanzen, zorgt de doek er ook voor dat de fiets wordt verzorgd en beschermd. Hierdoor hebben verschillende weersomstandigheden er geen invloed meer op. Zo blijft uw fiets mooi. 

De doek is ook geschikt voor e-bikes. 
Specificaties
Merk: Sonax Breedte: 40 cm
Type: Fietsreiniging Aantal: 1 stuks
Soort: Reinigingsdoek Lengte: 50 cm
Geschikt voor: Fiets Extra info: Veiligheidsinformatie
Toepassing: Fiets
Morgen in huis
€ 3,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,89 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten