123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Simplehuman vuilniszakken

Simplehuman vuilniszakken kopen?

Op zoek naar Simplehuman vuilniszakken voor in uw Simplehuman prullenbak? Bekijk op deze pagina ons aanbod. Door te filteren op soort kunt u altijd een vuilniszak vinden die perfect in uw prullenbak past.


Handige vuilniszakken voor bij de Simplehuman vuilnisbakken

Simplehuman is een bedrijf dat als één van hun belangrijkste doelstellingen heeft om het dagelijks leven van de consument te verbeteren en te versimpelen. Daarom hebben zij ook speciale vuilnisbakken ontwikkeld die uw leven een stuk makkelijker maken. Eén van de grootste redenen dat deze vuilnisbakken zo handig zijn is omdat ze te combineren zijn met vuilniszakken die perfect passen. Geen gedoe meer met te grote of te kleine afvalzakken dus! Op 123schoon.nl koopt u niet alleen de prullenbakken van Simplehuman, maar ook de bijpassende vuilniszakken.

Vuilsnizakken voor Simplehuman prullenbakken

De prullenbakken van Simplehuman zijn, zoals eerder al benoemd, speciaal ontworpen om het leven van de consument gemakkelijker te maken. Ze hebben dan ook een strak design, waardoor ze vaak ook goed in kleine keukens passen. Bovendien zijn ze gemaakt van extra sterk materiaal, wat ervoor zorgt dat ze een langere levensduur hebben. Sommige van de bakken zijn daarnaast voorzien van een handige zakkenhouder, zodat u uw vuilniszakken altijd dicht bij uw afvalbak kunt bewaren. Zo wordt het verwisselen van de vuilniszak kinderspel. Handige vuilnisbakken dus, maar de vuilniszakken van Simplehuman maken het allemaal nóg gemakkelijker.

De vuilniszakken van Simplehuman zijn van hoogwaardige kwaliteit. Omdat ze gemaakt zijn van extra dik plastic en voorzien zijn van een dubbele zoom is de kans niet groot dat deze zakken snel gaten of scheuren zullen krijgen.

Ze hebben daarnaast een handige trekband. Dit is zeer praktisch, want hierdoor kunt u de zakken niet alleen snel dichtbinden, maar de trekbanden ook gebruiken als handige handvatten. Zo tilt u de zak snel uit de emmer en draagt hem weg, zonder dat u de zak of het afval zelf hoeft aan te raken. Een stuk hygiënischer dan normale vuilniszakken.

Het grootste voordeel van de Simplehuman vuilniszakken is echter niet de handige trekband, maar het feit dat de zakken perfect in de Simplehuman vuilnisbakken passen. Zo hoeft u niet meer met moeilijke berekeningen uit te rekenen welke zak u voor uw bak precies nodig heeft. En waar een te grote vuilniszak nog wel eens wil afzakken en een te kleine vuilniszak weer met moeite om de randjes van de prullenbak gevouwen kan worden, passen de zakken van Simplehuman precies.

De zakken en bakken zijn ingedeeld aan de hand van codes. Heeft u een code R-vuilnisbak? Dan hoort daar ook een code R-vuilniszak bij. Simpeler kan niet! 
Weet u niet welke code u heeft? Kijk dan onder de deksel van uw prullenbak.

Heeft u vragen over de vuilniszakken van Simplehuman of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.