123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Simplehuman prullenbakken

Prullenbakken van Simplehuman online bestellen

Het doel van Simplehuman is het verbeteren van het dagelijkse leven van de consument. Het leven kan namelijk veel simpeler. Daarom zijn de producten van Simplehuman zo ontworpen dat u minder moeite, tijd en ander gedoe kwijt bent aan het huishouden. Ook de vuilnisbakken zijn simpel, functioneel en gaan lang mee. Hiermee wordt uw leven een stuk eenvoudiger.

Ruim assortiment Simplehuman vuilnisbakken

Alle vuilnisbakken van Simplehuman hebben een strak design. Bovendien maken ze uw leven echt makkelijker, want ze hebben handige compacte designs zodat u ze overal kwijt kunt en zijn van extra sterk materiaal waardoor ze langdurig meegaan. Sommige vuilnisbakken zijn daarnaast voorzien van een zakkenhouder, zodat u dus altijd uw vuilniszakken dicht bij uw afvalbak kunt bewaren. Zo wordt het verwisselen van de vuilniszak kinderspel. Hieronder een overzicht van ons aanbod Simplehuman prullenbakken:

  • Open afvalbak: Met een open afvalbak kunt u altijd makkelijk al uw afval kwijt. Ook in het voorbijgaan gooit u bijvoorbeeld snel even wat afval weg. Deze afvalbakken zijn ook ideaal voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld voor bedrijfsruimtes, restaurants, scholen en koffiebars.
  • Pedaalemmer: De pedaalemmers hebben een extra stevig pedaal dat wel 150.000 keer kan worden ingedrukt. Dit betekent dat u het pedaal 20 jaar lang meer dan 20 keer per dag kunt indrukken voordat het er in kwaliteit op achteruit gaat. Dit komt doordat het pedaal helemaal doorloopt naar de achterkant van de prullenbak en een gelijkmatige werking heeft. Pedaalemmers zijn daarnaast ook nog eens zeer hygiënisch, want u kunt ze gewoon met uw voet openen als u uw handen vol heeft.
  • Swing prullenbak: Deze afvalbakken hebben een perfect uitgebalanceerde draaideksel. Deze opent gemakkelijk en draait weer rustig terug op zijn plaats. De deksel is ook nog eens afneembaar, zodat hij makkelijker te reinigen is.
  • Duo prullenbak: Afval scheiden doet u met de duo-bakken van Simplehuman. De bakken hebben allemaal twee compartimenten, zodat u hierin bijvoorbeeld restafval en plastic kunt scheiden. De duo-prullenbakken zijn beschikbaar in verschillende vormen, bijvoorbeeld pedaalemmers, open bakken en touch-bakken.
  • Touch prullenbak: Deze bak gaat gemakkelijk open. Er is alleen een lichte aanraking met uw vinger nodig om de deksel te openen. Bovendien blijft de deksel openstaan als u hem eenmaal aangeraakt heeft. Hierdoor is dit ideaal voor als u nog bezig bent met opruimen. De bak sluit pas als u hem zelf weer terugduwt.
  • Inbouw prullenbak: Wilt u liever geen prullenbak in het zicht? Met een inbouw prullenbak kunt u hem makkelijk wegwerken in een kast. De bak neemt zo weinig ruimte in beslag en hangt niet in het zicht. U kunt de bak bijvoorbeeld aan de deur van uw keukenkastje hangen of zelfs vastschroeven. En dankzij de duurzame plastic emmer heeft u nooit last van lekkages in uw keukenkastje.
  • Sensor prullenbak: Deze bakken gaan open door middel van een sensor. Waar dit normaal vaak fout gaat, en de bak alleen al opent als u langsloopt, is de sensor van de Simplehuman prullenbak zeer slim. Deze zit namelijk op de bovenkant van de deksel, zodat het niet gedetecteerd wordt als u slechts langsloopt. Bovendien registreert de sensor het als u nog bezig bent met het weggooien van afval. Dan blijft hij automatisch 30 seconden langer openstaan. De sensor denkt dus echt met u mee en maakt het u gemakkelijk.
  • Voice control: Deze afvalemmers openen dankzij uw stem. U hoeft dan alleen maar de woorden 'open can' uit te spreken en de deksel opent. Dankzij deze spraakherkenning kunt u gewoon met volle handen naar de bak lopen en al uw afval weggooien. Deze bakken zijn daarnaast ook voorzien van een sensor, zodat u niet altijd de spraakherkenning hoeft te gebruiken.
  • Tafelprullenbak: Een klein prullenbakje op tafel kan handig zijn, bijvoorbeeld op kantoor, aan de ontbijttafel of in de badkamer. Hierdoor wordt het nooit meer een troep en kunt u ook klein afval snel uit het zicht halen. Weet u niet hoeveel liter uw nieuwe vuilnisbak moet zijn? Wij leggen op onze vuilnisbakken-pagina duidelijk uit welke indicaties u hiervoor het best kunt aanhouden.

Ook vuilniszakken van Simplehuman bestellen?

Simplehuman maakt ook met zijn Simplehuman vuilniszakken het leven van consumenten makkelijker. 
Ze hebben speciale vuilniszakken ontworpen die precies in de afvalbakken kunnen. Aan de hand van de code (van A tot Y) kunnen de zakken en bakken aan elkaar gelinkt worden. Zo schaft u altijd een vuilniszak die perfect in uw bak past, zodat u geen last heeft van een net te kleine of te grote vuilniszak.

Weet u niet welke afvalzakcode u heeft? Kijk dan onder de deksel in uw prullenbak.

Heeft u vragen over de prullenbakken van Simplehuman of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten