123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dixan wasmiddel

Dixan wasmiddel kopen?

Bestel hier Dixan wasmiddel voor brandschoon wasgoed. Met het waspoeder worden alle vlekken verwijderd van uw witte of gekleurde wasgoed. En vandaag besteld, is morgen in huis. 

1 - 0 van 0

Bestel Dixan wasmiddelen voor de beste prijs

Kies voor de wasmiddelen van Dixan om vlekken te verwijderen uit uw vuile was. Dixan wasmiddel is bij ons verkrijgbaar als waspoeder. Hieronder leest u alles over ons assortiment of bestel bovenaan deze pagina direct het waspoeder dat u nodig heeft.

Zo werken de waspoeders van Dixan

Dixan waspoeder bestaat uit een slimme formule die vlekken detecteert in vuil wasgoed en zorgt voor een vezeldiepe reiniging. Vlekken in witte of gekleurde kleding worden tot diep in de kern verwijderd, zodat uw favoriete kledingstukken weer schoon en fris worden. Waspoeder van Dixan kan gebruikt worden voor zowel de wasmachine als handwas.

De stappen om Dixan waspoeder te gebruiken

  1. Stop uw vuile kleding en ander textiel in de wasmachine.
  2. Voeg waspoeder toe. Om de optimale werking van het waspoeder te garanderen, doseert u het waspoeder in de doseerlade van uw wasmachine.
  3. Volg de aanbevolen dosering op de verpakking of kies juist weinig of veel waspoeder afhankelijk van de vlekken in de kledingstukken.
  4. Draai het gewenste programma. Het waspoeder is effectief bij iedere hoofdwas van 20 tot en met 95 graden.

Het waspoeder is ook toe te voegen met behulp van een wasbol, direct bij de kleding in de trommel. Echter kunnen er dan situaties ontstaan dat het waspoeder gaat klonteren of niet volledig verdeeld wordt. Het waspoeder kan dan niet optimaal oplossen en de vlekken verwijderen. Ook als u een vrij kort wasprogramma kiest, kan het zijn dat het waspoeder niet volledig oplost en zo vlekken achterlaat.

Alle voordelen van Dixan wasmiddel

Dixan wasmiddel is ideaal voor het wassen van uw dagelijkse kleding. Hieronder staan alle voordelen op een rijtje:

 Geschikt voor de witte én de bonte was.
 Vlekkenkampioen die zorgt voor een vezeldiepe reiniging.
 Te gebruiken bij wasbeurten van 20-95 graden.
 Eenvoudig te doseren.
 Langdurige frisheid.

Dixan wasmiddelen in de aanbieding kopen

Wilt u graag een voorraad aan Dixan wasmiddel in huis halen? Bekijk dan onze pagina met Dixan aanbiedingen. U bestelt eenvoudig meerdere verpakkingen in één keer, en dat allemaal voor de beste prijs. Zo heeft u altijd genoeg wasmiddel in huis en grijpt u niet meer mis.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke was is er Dixan wasmiddel?

Dixan wasmiddel is geschikt voor de witte en bonte was. Gebruik het wasmiddel voor kledingstukken en ander textiel. Wit wasgoed blijft stralend wit en felle kleuren blijven langer mooi. Op 123schoon.nl koopt u Dixan waspoeder voor de beste prijs. Bestel enkele stuks of kies voor goedkope voordeelverpakkingen.

Hoe werkt Dixan Extreme Power waspoeder?

Dixan Extreme Power waspoeder bevat een vlekkendetectieformule. Een slimme technologie die verschillende vlekken detecteert en zorgt voor een vezeldiepe reiniging in vuil wasgoed, zelfs op lagere temperaturen. Hardnekkige vlekken worden moeiteloos verwijderd en het wasgoed blijft extra lang fris.

Hoe doseer ik waspoeder van Dixan?

Op de Dixan verpakking staat de aanbevolen dosering van het waspoeder. U kunt ook eenvoudig zelf de dosering bepalen. Zo gebruikt u minder waspoeder als u wasgoed weinig vlekken bevat en meer waspoeder als er veel hardnekkige vlekken zijn. Gebruik de doseerlade van uw wasmachine voor de optimale werking van het waspoeder.


Hierboven heeft u alles gelezen over de wasmiddelen van het merk Dixan. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder.