123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasmachinereinigers

Wasmachinereinigers kopen?

Bestel hier wasmachinereinigers om uw wasmachine weer stralend schoon te maken. Wasmachinereinigers verwijderen kalkaanslag, nare geurtjes, zeepresten en andere vuiligheden. Een schone wasmachine zorgt voor een nog schonere was. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel voordelig wasmachinereiniger

Heeft uw wasmachine regelmatig storingen of ruikt uw was niet lekker fris nadat het uit de wasmachine komt? Dan heeft u waarschijnlijk een wasmachinereiniger nodig. In ons assortiment vindt u meerdere soorten wasmachinereinigers, bestel hierboven direct het gewenste product of lees hieronder meer over de werking van wasmachinereinigers.

Hoe werkt een wasmachinereiniger?

Wanneer u gebruik maakt van de wasmachine kunnen er allemaal resten ophopen. Denk hierbij aan kalkaanslag, huidschilfers, haren, vet en oude wasmiddelproducten. Door deze ophopingen kan er vetluis ontstaan in uw wastrommel, dit is een vettige substantie die na het wassen achterblijft in de wasmachine.

Een wasmachinereiniger is een effectief reinigingsmiddel die deze vuilophopingen zal doen verdwijnen.

Ons assortiment machinereinigers

In ons assortiment vindt u drie soorten wasmachinereinigers, namelijk:

  • Vloeibare wasmachinereiniger: deze vorm van wasmachinereiniger dient toegevoegd te worden aan de doseerlade van uw wasmachine en werkt dus in feite hetzelfde als vloeibaar wasmiddel.
  • Tabletten: voeg de tabletten direct toe in de wastrommel zelf. Selecteer een hoofdprogramma of een handdoekenprogramma en uw wasmachine zal na afloop weer zo goed als nieuw zijn.
  • Wasmachinereiniger in poedervorm: strooi het poeder direct in de wastrommel en kies vervolgens het hoofdprogramma zonder was toe te voegen. Tijdens deze wasbeurt zal uw wasmachine grondig gereinigd worden.

Eigenschappen van wasmachinereingers

Om uw wasmachine weer zo schoon mogelijk te krijgen moeten wasmachinereinigers over een aantal eigenschappen beschikken om het beste resultaat te kunnen bieden:

  • Grondige reiniging: wasmachinereinigers dringen diep door in alle delen van uw wasmachine om al het zichtbare en verborgen vuil zo goed mogelijk te verwijderen.
  • Langdurige bescherming: door uw wasmachine minimaal één keer per maand te reinigen behoudt u de levensduur van uw wasmachine doordat deze beschermt blijft tegen vuil en kalkresten. Hierdoor blijft de machine efficiënt werken en wordt de kans op storing vermindert.
  • Hygiënische frisheid: de meeste wasmachinereinigers beschikken over een antibacteriële werking die effectief werken tegen micro-organismen. Dit zorgt ervoor dat uw kleding schoon en fris uit de wasmachine komt.
  • Eenvoudig in gebruik: door de aangegeven hoeveelheid in de doseerlade of in de wastrommel te doen en een programma te kiezen hoeft u niet meer om te kijken naar uw wasmachine en zal deze na afloop weer schoon zijn. Uw kleding zal na het gebruik van een wasmachinereiniger ook weer fris ruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik wasmachinereiniger gebruiken?

Voor het beste resultaat reinigt u de wasmachine minimaal elke maand. Vooral wanneer u regelmatig op lage temperaturen wast. Wanneer u niet vaak wast of regelmatig handdoeken of beddengoed op hoge temperaturen reinigt, is één keer in de twee maanden ook voldoende.

Kan ik mijn was doen en tegelijk machinereiniger gebruiken?

Met de meeste wasmachinereinigers is het niet aan te bevelen om tegelijkertijd ook uw was te doen. Dit is omdat de meeste wasmachinereinigers ingrediënten bevatten die uw kleding kunnen beschadigen. Met de wasmachinereinigers van Calgon kan het echter wel, raadpleeg altijd de originele verpakking.

Waarom wasmachinereiniger gebruiken?

Door minimaal één keer per maand uw wasmachine te reinigen voorkomt u ophoping van vuiligheid in uw wasmachine. Hiermee verlengt u de levensduur van uw machine. Daarnaast blijft uw was ook fris ruiken wanneer u regelmatig wasmachinereiniger gebruikt.
 

Heeft u nog vragen over wasmachinereinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.