123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Marcel's Green Soap wasmiddel

Marcel’s Green Soap wasmiddel kopen?

Met de wasmiddelen van Marcel’s Green Soap kiest u niet alleen voor een heerlijk geurende schone en zachte was, maar ook voor een schone wereld. De wasmiddelen en de wasverzachters zijn 100% vegan, zijn minstens 97% biologisch afbreekbaar en zitten in een verpakking van 100% gerecycled plastic. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Marcel's Green Soap wasmiddelen voordelig kopen

Met Marcel’s Green Soap krijgt u niet alleen uw witte- en gekleurde wasgoed mooi schoon, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Daarmee doet het merk recht aan de slogan: “Feel good cleaning”. Lees hieronder meer over ons assortiment en alle voordelen van Marcel’s Green Soap wasmiddelen of klik hierboven direct door naar de juiste categorieën.

De voordelen van Marcel’s Green Soap wasmiddelen

Het gebruiken van Marcel’s Green Soap wasmiddelen heeft veel voordelen. Deze zetten wij hieronder voor u op een rijtje:

 Goed voor het milieu.
 Milieuvriendelijke keuze;Palmolievrij.t
 Diervriendelijk en veganistisch.
 Krachtige reiniging.
 Langdurig fris gevoel.

Marcel’s Green Soap wasmiddelen zijn milieuvriendelijk

In tegenstelling tot regulier wasmiddel zit ecologisch wasmiddel en wasverzachter, zoals dat van Marcel’s Green Soap, bomvol natuurlijke ingrediënten. Zo wordt niet alleen uw witte en bonte wasgoed schoon, maar zorgt u ook voor de wereld. Marcel’s Green Soap wasmiddelen bevatten namelijk 97% biologisch afbreekbare ingrediënten en is palmolievrij. Want, zo redeneert Marcel, de grondlegger van het merk; “De enige oplossing om de groei van nieuwe palmolieplantages af te remmen, is door minder palmolie te gebruiken.”

Wasmiddelen van Marcel’s Green Soap zijn diervriendelijk en veganistisch

Veel merken gebruiken resten van dieren, die niet geschikt zijn voor menselijke consumptie, als ingrediënt voor in wasmiddelen en wasverzachters. Marcel’s Green Soap bevat dat niet. De wasmiddelen zijn dus veganistisch. De wasmiddelen van Marcel’s Green Soap zijn niet getest op dieren.

Marcel’s Green Soap wasmiddelen in de aanbieding

Koop de Marcel’s Green Soap wasmiddelen nu extra voordelig. Op onze website is er altijd wel een aanbieding die perfect is voor u en waarmee u een hoop geld bespaart. Ideaal voor het aanleggen van een voorraad of als u gewoon op zoek bent naar de beste deals.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Werkt Marcel’s Green Soap wasmiddel zonder palmolie effectief?

Surfactants (de schuimende en vuil oplossende middelen in wasmiddel) worden gemaakt van palmolie. Het is uitdagend om een formule te creëren die net zo goed werkt, net zo fijn aanvoelt én net zo betaalbaar is als andere wasmiddelen. Bij wasmiddel hebben producenten het voordeel dat er naast surfactants ook enzymen in zitten die vuiloplossend zijn. Deze nemen dus een deel van het werk van de surfactants over. Dankzij de enzymen is Marcel’s Green Soap wasmiddel net zo effectief als elk ander wasmiddel.

Wat is de juiste dosering voor Marcel’s Green Soap wasmiddel?

Voor de juiste hoeveelheid wasmiddel kunt u het beste het doseeradvies op de verpakking van het wasmiddel aanhouden. Vaak geldt hierbij het volgende: normale was: 1 dopje, vuile was: 1,5 dopje en extra vuile was: 2 dopjes. 1 dopje staat gelijk aan 35 ml. Controleer ook altijd de gebruiksaanwijzing van de wasmachine waar die vakjes voor zijn. Dit voorkomt dat het wasmiddel en de wasverzachter voortijdig uit het bakje loopt.
 

Heeft u vragen over Marcel’s Green Soap wasmiddel of twijfelt u of het de juiste keus voor u is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.