123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Waspoeder

Waspoeder kopen?

Op deze pagina kunt u terecht voor ons ruime aanbod aan waspoeder. Selecteer hieronder op het soort wasgoed om direct onze complete collectie te bekijken. En vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe waspoeder morgen al in huis.

Bestel waspoeder van alle topmerken

Of er nu sprake is van wit, gekleurd of donker wasgoed, met waspoeder zorgt u altijd voor een stralend resultaat. Lees gauw verder om meer te weten te komen over dit wasmiddel, of maak bovenaan deze pagina de keuze voor het juiste type wasgoed om direct ons assortiment te bekijken.

Wat is waspoeder?

Waspoeder is een wasmiddel in poedervorm. Veel waspoeders bevatten een combinatie van actieve ingrediënten, zodat ze niet alleen het wasgoed intensief reinigen, maar ook hardnekkige vlekken verwijderen. Bij ons vindt u waspoeders voor universeel gebruik of specifiek voor uw witte of gekleurde was. U bestelt hier producten van topmerken als Persil, Ariel, Robijn, Witte Reus en Omo.

In iedere productomschrijving kunt u meer lezen over de eigenschappen en toepassingen van de waspoeders. Wij verkopen namelijk ook waspoeders met zeer specifieke functionaliteiten. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld waspoeders van Neutral, die speciaal geschikt zijn voor iedereen met een gevoelige huid.

Wat zijn de grootste voordelen van waspoeder?

 Fris en schoon wasresultaat: Met waspoeder ontstaat er na iedere wasbeurt een fris resultaat. Dit komt doordat de meeste waspoeders meer reinigende stoffen bevatten dan bijvoorbeeld vloeibare wasmiddelen. Vooral op hoge temperaturen maakt u uw kleding en textiel hiermee dus perfect schoon.
 Voordelig: In vergelijking met vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules is waspoeder een stuk goedkoper. Per wasbeurt betaalt u de laagste prijs.
 Milieuvriendelijke verpakking: Waspoeder wordt over het algemeen geleverd in een kartonnen verpakking, waardoor dit zeer goed recyclebaar is.
 Beste keuze voor witte was: Hoewel waspoeder sowieso zeer krachtig is, is dit voor uw witte was al helemaal de beste keuze. Waspoeders bevatten namelijk extra reinigende ingrediënten, zoals bleekmiddelen. Zo kunnen ook hardnekkige vlekken op wit wasgoed hiermee verwijderd worden.

Hoe gebruik ik waspoeder?

Waspoeder kan in de wasmiddellade gestopt worden of kunt u, met een speciale wasbol, direct aan de wastrommel toevoegen. Als u de wasmiddellade gebruikt, is het voordeel dat u zowel een voor- als een hoofdwasprogramma kunt draaien. Direct aan de wastrommel toevoegen zorgt ervoor dat het wasmiddel sneller oplost. Dit is dus bij uitstek een goed idee voor de kortere wasprogramma’s.

Mag ik alle waspoeders gebruiken?

Let goed op voor welk type wasgoed u waspoeder wil gaan gebruiken. Er bestaat namelijk waspoeder voor universeel gebruik, maar ook specifiek voor witte of gekleurde was. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat waspoeder voor witte was meestal bleekmiddelen bevat. Sommige kledingstukken mogen hier niet mee gewassen worden. Lees het wasetiket daarom altijd grondig door.

Hoeveel waspoeder moet ik gebruiken?

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed, de ernst van de vervuilingen en de waterhardheid in uw woongebied. Hierbij geldt: hoe meer wasgoed u gaat wassen, hoe hardnekkiger de vlekken en hoe harder het water, des te meer waspoeder heeft u nodig. Houd voor het beste gebruik het doseeradvies op de verpakking aan en pas dit eventueel aan aan de hand van uw situatie.

Hoe moet ik waspoeder bewaren?

Bewaar waspoeder op een droge en koele plek. Als u dit niet doet, kunnen er namelijk klonten ontstaan. Wij raden u aan om gebruik te maken van een waspoederbox. Hierin kunt u waspoeder afgesloten bewaren. Zo kunt u het op een veilige en stijlvolle manier opbergen, verkleint u de kans op klonten en blijven het zijn effectiviteit behouden.


Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over waspoeder en de werking hiervan. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; zo kunnen we u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten