123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vlokmiddelen

Vlokmiddelen voor het zwembad kopen?

Bestel op deze pagina vlokmiddelen om te zorgen dat het zwembadwater extra schoon wordt. Dit is namelijk een bindmiddel voor de kleinste vuildeeltjes, die op deze manier makkelijker door de filterpomp kunnen worden opgevangen. Zo gaat u altijd voor het meest hygiënische zwembadwater.


Bestel voordelig vlokmiddelen voor uw zwembad

Het is belangrijk om uw zwembadwater goed schoon te houden. Dit kunt u op verschillende manieren doen, zoals het op peil houden van alkaliniteit en de pH-waarde, maar dit kunt u ook doen door middel van vlokmiddelen te gebruiken. Onze vlokmiddelen zorgen ervoor dat al het vuil in uw zwembad samen wordt gebonden, zodat dit eenvoudig op te vangen is door de filter van het zwembad. Hierdoor wordt uw zwembadwater weer hygiënisch en kunt u makkelijk het vuil verwijderen. Bestel hierboven het juiste artikel voor u of lees hieronder meer over vlokmiddelen en ons assortiment.

Zwembad vlokmiddelen: Wat is het en hoe werkt het?

Simpel gezegd zijn vlokmiddelen voor uw zwembad een bindmiddel voor alle viezigheden in uw zwembad. Doordat dit vuil zich aan elkaar bindt, kan dit opgevangen worden door het zwembadfilter. Hierdoor wordt uw zwembadwater weer schoon en hygiënisch en kunt u eenvoudig het vuil verwijderen uit het zwembadfilter.

 

Vlokmiddelen voor uw zwembad kunnen voor vrijwel alle vertroebelingen en/of zwevende stoffen gebruikt worden. Denk aan bijvoorbeeld zeepresten, maar ook aan restjes make-up of viezigheden van zonnebrandcrème.

Zwembad vlokmiddelen juist gebruiken

Het is belangrijk dat u de vlokmiddelen voor uw zwembad op de juiste manier gebruikt. Het is dan ook niet de bedoeling dat u het schoonmaakmiddel direct in het zwembad gooit. Pak een emmer en gooi daar wat lauw water in of zwembadwater. Vervolgens gooit u in diezelfde emmer een deel van het schoonmaakmiddel in en laat u het oplossen in het water. Als dit gebeurt is kunt u daarna de emmer leeggooien in het zwembad. Als u de vlokmiddelen direct in het zwembadwater gooit, bereikt u niet het juiste effect. Voor de vlok-cartouches geldt het volgende: Plaats de cartouche in het skimmermandje.

 

We raden aan om altijd voor gebruik eerst de handleiding te lezen, zodat u zeker weet hoe u precies de vlokmiddelen dient te gebruiken en zodat u de juiste dosering gebruikt.

Ons assortiment zwembad vlokmiddelen

Omdat niet elk soort schoonmaak vlokmiddelen voor uw zwembad gebruikt kan worden voor elke soort filter, is het belangrijk dat u weet welke vlokmiddelen geschikt zijn voor uw zwembad. Daarom hebben wij hieronder ons assortiment in het kort voor u opgeschreven:

  • Vlokfix vloeibaar zwembad (1 liter of 5 liter): Dit schoonmaakmiddel van Summer Fun zorgt ervoor dat uw zwembadwater weer schoon en helder wordt en het verwijdert alle vertroebelingen uit het water. Dit middel is te gebruiken voor zwembaden met cartouchefilters en zandfilters.
  • Vlokfix bio vloeibaar zwembad: Aan de hand van dit schoonmaakmiddel voor uw zwembad zorgt u ervoor dat viezigheden samen worden gebonden, zodat ze opgevangen kunnen worden in het zwembadfilter. Dit vlokmiddel is te gebruiken in combinatie met zwembaden die een zandfilter hebben.
  • Vlok-cartouches zwembad: Plaats de cartouche in het skimmermandje om uw zwembadwater weer kraakhelder te krijgen. Let wel op, deze vlok-cartouches zijn alleen geschikt voor zwembaden met zandfilters.
  • Zwembad startset chemie 4-delig: In deze startset vindt u meerdere schoonmaakmiddelen voor uw zwembad, namelijk een chloordrijver als een testset voor het meten van pH en chloor, 0,5 kg pH minus (voor het verlagen van de totale alkaliniteit) en 0,5 kg Mini Quick.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is vlokmiddel voor een zwembad?

Vlokmiddel voor het zwembad is een schoonmaakmiddel dat fungeert als een bindingsmiddel voor alle kleine vertroebelingen en viezigheden in uw zwembad. Deze binden samen en zijn vervolgens eenvoudig op te vangen door het zwembadfilter. U vindt vlokmiddelen bij 123schoon.nl.

Hoe gebruik ik vlokmiddel?

We raden aan om voor gebruik altijd eerst de handleiding te lezen voor de juiste stappen en dosering. Gooi het schoonmaakmiddel in ieder geval niet direct in het zwembad, maar eerst in een emmer met zwembadwater en laat het oplossen. Voor vlok-cartouches geldt dat u de cartouche in het skimmermandje moet plaatsen.

Kan ik zwemmen nadat ik vlokmiddel in het zwembad heb gebruikt?

In principe kan dit, maar we raden dit niet aan. Geef het vlokmiddel even de tijd om al het vuil samen te binden en om het zwembadfilter het vuil op te laten vangen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over vlokmiddelen voor uw zwembad of over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.