123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Handzeep aanbieding

Handzeep in de aanbieding kopen

Iedereen gebruikt zijn handen dagelijks voor diverse klussen. Het is daarom belangrijk voor uw hygiëne en gezondheid om uw handen regelmatig te wassen, om deze schoon en fris te houden. In ons assortiment heeft u keuze uit diverse geurtjes, vormen en verpakkingen. Bekijk al onze aanbiedingen hierboven of lees hieronder meer over ons assortiment.


1 - 24 van 50

Bestel handzeep in de aanbieding

Iedereen gebruikt zijn handen dagelijks voor diverse klussen. Het is daarom belangrijk voor uw hygiëne en gezondheid om uw handen regelmatig te wassen, om deze schoon en fris te houden. In ons assortiment heeft u keuze uit diverse geurtjes, vormen en verpakkingen. Bekijk al onze aanbiedingen hierboven of lees hieronder meer over ons assortiment.

Zeep in verschillende vormen

Ons zeep assortiment is erg uitgebreid. Het brede assortiment is onderverdeeld in drie verschillende categorieën en deze worden hieronder toegelicht:

  • Zeeppompjes: Perfect voor in de keuken of badkamer. Met een pompje doseert u met gemak de hoeveelheid zeep op uw hand. Ook hebben zeeppompjes het voordeel dat ze weinig rommel achterlaten. De pompjes zijn gemakkelijk bij te vullen met een navulling.
  • Navulling: Met navullingen vult u lege pompjes met nieuw handzeep. Bij sommige flessen hoeft u alleen de pomp los te draaien en deze op de nieuwe navulling te plaatsen. Sommige navullingen giet u gewoon in de zeeppomp. Het gebruiken van navullingen is beter voor het milieu, omdat het een hoop verpakkingsmateriaal bespaart.
  • Zeepblokken: Met een zeepblok is het schoonmaken van uw handen erg gemakkelijk. Zeepblokken vindt u vaak terug in het toilet of de keuken.

Hoe was ik mijn handen goed?

Gedurende de dag doet u veel met uw handen. Door uw handen goed te wassen verwijdert u bacteriën van uw handen en ruiken ze weer schoon en fris. Maar wat is nu de beste manier om uw handen te reinigen? Hieronder wordt dit stap voor stap uitgelegd:

  • Maak uw handen goed nat.
  • Plaats wat vloeibare zeep of een zeepblok in uw handen en wrijf uw handen over elkaar. Maak de bovenkant, onderkant, vingertoppen, polsen en plekjes tussen uw vingers goed schoon.
  • Spoel uw handen af met stromend water.
  • Maak uw handen zorgvuldig droog.
Wilt u hier meer over lezen? Onze blog over het tegengaan van verspreidingen van bacteriën en virussen gaat hier verder op in.

Handzeep in de aanbieding

Handzeep wordt regelmatig gebruikt en daarom gaan er vaak meerdere flessen per jaar doorheen. Willen besparen op handzeep is daarom begrijpelijk. Bij ons vindt u vaak meerdere handzepen in de aanbieding. Zo bespaart u een heleboel geld. Perfect als u bijvoorbeeld een voorraad wilt aanleggen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste mijn handen wassen?

Begin met het natmaken van uw handen. Neem wat vloeibare zeep op uw handen en wrijf uw handen over elkaar. Neem zowel de bovenkant als de onderkant van uw handen mee. Wrijf uw vingertoppen goed in en vergeet de plekjes tussen uw vingers niet. Vergeet ook uw polsen niet. Spoel tot slot de zeep af met water en droog uw handen. Meer informatie nodig? Lees dan onze blog over het tegengaan van verspreiding van bacteriën en virussen.

Kan ik met zeep mijn lichaam wassen?

Het is mogelijk om met zeep uw lichaam en handen te wassen. Als u een droge huid heeft, is het verstandig om voorzichtig te zijn met zeep. U kunt dan het beste natuurlijke zeep gebruiken, omdat deze zepen volledig bestaan uit natuurlijke ingrediënten en hierdoor beter zijn voor uw huid.

Is zeep goed om mijn gezicht te wassen?

U kunt uw gezicht wassen met zeep. Hierbij is het wel verstandig om te onthouden dat de huid op het gezicht erg gevoelig is. Daarnaast bevat zeep veel ingrediënten die de huid uitdrogen. Natuurlijke zepen zijn meer geschikt voor het wassen van het gezicht dan andere zepen. Deze zepen bestaan namelijk uit natuurlijke ingrediënten en zijn hierdoor beter voor uw huid.
 

Heeft u vragen over zeep of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.