123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Scheermesjes aanbieding

Scheermesjes aanbieding kopen?

Bestel uw favoriete scheermesjes altijd voordelig met behulp van onze aanbiedingen. Ga voor kortingen tot 50% op mesjes van bijvoorbeeld Gillette. En bestelt u de producten vandaag voor 23:59? Dan ontvangt u ze ook nog eens morgen al in huis.


Gillette Aanbieding: Gillette Mach 3 scheermesjes (16 stuks)  SGI00072
vergroten
Omschrijving Adviesprijs: €59,99 | 123schoon prijs: €25,95 = meer dan 50% korting!

Deze scheermesjes aanbieding bestaat uit twee verpakkingen van 8 Gillette Mach 3 navulmesjes. Elk scheermes is opgebouwd uit drie kleine mesjes en zorgt voor gladde scheerresultaten. Mach 3 scheert zeer dicht op de huid. Een lubrastrip zorgt voor het smeren van de huid, voor een comfortabeler gevoel.
Specificaties
Merk: Gillette Geschikt voor: Gillette Mach3
Type: Scheermes Aantal: 16 stuks
Bestel mee: Gilette scheerschuim

Gillette Regular scheerschuim (300 ml) € 2,49

Gillette Sensitive Skin scheerschuim (200 ml) € 2,95

Morgen in huis
€ 25,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 21,45 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gillette Aanbieding: Gillette Fusion 5 scheermesjes (16 stuks)  SGI00071
vergroten
Omschrijving Adviesprijs: €69,99 | 123schoon prijs: €37,95 = meer dan 50% korting!

Deze scheermesjes aanbieding bevat 16 Gillette Fusion navulmesjes. Fusion mesjes zijn voorzien van het geavanceerde PowerGlide messysteem wat voor minder huidirritatie zorgt tijdens het scheren. Met 5 scherpe mesjes en 1 precision trimmer kunt u rekenen op zeer gladde scheerresultaten. De contouren van het mannelijke gezicht worden perfect gevolgd.
Specificaties
Merk: Gillette Geschikt voor: Gillette Fusion
Type: Scheermes Aantal: 16 stuks
Bestel mee: Gilette scheerschuim

Gillette Regular scheerschuim (300 ml) € 2,49

Gillette Sensitive Skin scheerschuim (200 ml) € 2,95

Morgen in huis
€ 39,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 32,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gillette Venus & Olaz scheermesjes (6 stuks)  SGI00073
vergroten
Omschrijving De Gillette Venus & Olaz scheermesjes voor dames geven u een heerlijk gladde en zachte huid. Elk scheermes bestaat uit 5 kleine mesjes en is voorzien van scheergel-kussentjes gevuld met Olaz. Dat betekent dat u geen los scheerschuim nodig heeft.

Olaz geeft de huid een goede vochtbalans en voorkomt uitdroging. Dat is scheren en verzorgen in één! De scheermesjes aanbieding bevat 6 navulmesjes, geschikt voor alle Venus handvatten (behalve Simply Venus).
Specificaties
Merk: Gillette Geschikt voor: Gillette Venus
Type: Scheermes Aantal: 6 stuks
Morgen in huis
€ 29,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,75 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gillette Aanbieding: 2x Gillette Fusion Proglide scheermesjes (4 stuks)  SGI00074
vergroten
Omschrijving Adviesprijs: €41,98 | 123schoon prijs: €24,95 = meer dan 40% korting!

Deze scheermesjes aanbieding bevat 2 pakken van 4 Gillette Fusion ProGlide scheermesjes. Fusion ProGlide is de perfecte keuze voor mannen met een gevoelige huid. De dunnere mesjes hebben scherpere randjes en zorgen voor minder irritatie en trekkerigheid na het scheren. Elk Fusion Power mesje bestaat uit 5 scherpe mesjes en een trimmer met kambescherming.
Specificaties
Merk: Gillette Geschikt voor: Gillette Fusion
Type: Scheermes Aantal: 8 stuks
Bestel mee: Gilette scheerschuim

Gillette Regular scheerschuim (300 ml) € 2,49

Gillette Sensitive Skin scheerschuim (300 ml) € 2,95

Morgen in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gillette Aanbieding:  2x Gillette Fusion Proglide Power scheermesjes (8 stuks)  SGI00075
vergroten
Omschrijving Deze scheermesjes aanbieding bevat 16 Gillette Fusion navulmesjes. Fusion mesjes zijn voorzien van het geavanceerde PowerGlide messysteem dat voor minder huidirritatie zorgt tijdens het scheren. Met 5 scherpe mesjes en 1 precision trimmer kunt u rekenen op zeer gladde scheerresultaten. De contouren van het mannelijke gezicht worden perfect gevolgd.
Specificaties
Merk: Gillette Geschikt voor: Gillette Fusion
Type: Scheermes Aantal: 16 stuks
Bestel mee: Gilette scheerschuim

Gillette Regular scheerschuim (300 ml) € 2,49

Gillette Sensitive Skin scheerschuim (300 ml) € 2,95

Morgen in huis
€ 47,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 39,63 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gillette Aanbieding: Gillette Venus Smooth (40 stuks)  SGI00099
vergroten
Omschrijving Bestel goedkoop een voorraad scheermesjes met deze aanbieding van Gillette Venus Smooth. De scheermesjes zijn voorzien van een lubrastrip die ervoor zorgt dat het mesje zacht over de huid glijdt. De afgeronde kop zorgt ervoor dat het mesje zich gemakkelijk aanpast aan de rondingen van het lichaam. Daardoor kunt u ook moeilijk bereikbare plekken toch effectief scheren. Doordat het scheermesje drie losse mesjes bevat hoeft u slechts één keer over de te scheren huid te gaan. Het resultaat is een nauwkeurige, gladde scheerbeurt waarvan de huid daarna heerlijk zacht aanvoelt. Zodra de blauwe indicatiestrip vervaagt, is het tijd om het mesje te vervangen.

In deze aanbieding zitten 10 verpakkingen van ieder 4 scheermesjes, in totaal 40 scheermesjes die geschikt zijn voor het Gillette Venus-scheersysteem.
Specificaties
Merk: Gillette Geschikt voor: Gillette Venus Smooth
Type: Scheermes Aantal: 40 stuks
Morgen in huis
€ 78,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 64,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel voordelig scheermesjes met onze aanbiedingen

Hoewel u bij ons altijd al goedkope producten scoort bent u met onze scheermesjes aanbiedingen nóg voordeliger uit. In ons ruime en wisselende aanbod vindt u de beste kortingen op producten van bijvoorbeeld Gillette.

De beste Gillette scheermesjes aanbieding

Door diverse scheermesjes in onze webshop met hoge kortingen te bestellen kunt u op de meest voordelige manier uw eigen voorraad aanleggen én altijd zeer goedkoop scheren. Zo bereikt u het meest gladde resultaat voor de laagste prijs. De producten zijn bij ons met kortingen van soms wel 50% te koop.

Bestel bij ons diverse navulmesjes voor Gillette scheersystemen. De verpakkingen bevatten 4 tot wel 16 mesjes, zodat u hier langdurig mee vooruit kunt. Op deze pagina vindt u de volgende Gillette aanbieding:

  • Gillette Mach3 scheermesjes: Deze mesjes scheren dicht op de huid en bestaan uit drie kleine mesjes, waardoor er extra gladde resultaten ontstaan, terwijl de gelstrip roodheid en irritaties voorkomt. Per mesje kunt u ongeveer vijftien scheerbeurten doen, zodat u hier langdurig gebruik van kunt maken.
  • Gillette Fusion aanbieding: Doordat deze scheermesjes een precisietrimmer bevatten kunt u hiermee helemaal rekenen op het beste resultaat. Hierdoor worden de contouren van het gezicht namelijk perfect gevolgd, zodat de mesjes doelgericht en effectief werken.

Anders scheerspullen nodig?

In onze webshop vindt u naast onze scheermesjes aanbiedingen nog veel meer producten die zorgen voor het beste scheerresultaat. Zo kunt u bij ons scheerschuim of scheergel bestellen. Deze producten, van onder andere Nivea, Gillette of Palmolive, zorgen voor een soepeler en gladder resultaat en een prettigere scheerbeurt. Gebruik aftershave om de huid na het scheren te kalmeren en af te koelen. Zo kunt u huidirritaties voorkomen.

Alle benodigde scheerspullen vindt u dus in ons ruime en complete assortiment. Bovendien worden alle producten snel geleverd en kunt u ze bij ons kopen met hoge kortingen. Heeft u vragen over onze scheermesjes aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)