123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Gillette scheermesjes

Gillette scheermesjes kopen?

Op 123schoon.nl vindt u een ruim aanbod aan Gillette scheermesjes voor het nat scheren van het gezicht van mannen. Zo kunt u alle scheersystemen en navulmesjes van dit bekende merk op een voordelige manier bestellen. Koop onder andere de Gillette Fusion scheermesjes en de Gillette Mach3 scheermesjes. Liever scheren met de producten van een ander merk? Dan kunt u bij ons onder meer de Philips OneBlade scheermesjes bestellen.

Bestel Gillette scheermesjes op 123schoon.nl

Bent u op zoek naar scheermesjes van Gillette? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een compleet en gevarieerd aanbod. Alle verschillende scheermesjes én scheersystemen bestelt u bij ons voor een goede prijs en ontvangt u morgen al in huis.

Gillette scheermesjes voor mannen: ons assortiment

Het assortiment van Gillette is zeer uitgebreid. Al sinds 1901 zorgt dit merk namelijk voor allerlei baanbrekende innovaties op het gebied van scheermesjes en scheren. Doordat er inmiddels zeer veel verschillende productlijnen bestaan is er voor ieder huidtype wel een geschikte variant te vinden.

Wat alle scheersystemen van Gillette met elkaar gemeen hebben is dat ze gekenmerkt worden door hun hoge kwaliteit, waardoor er met alle scheermesjes van dit merk gegarandeerd een zeer glad resultaat ontstaat. De volgende productlijnen kunt u op 123schoon.nl bestellen:

  • Gillette Fusion: Dit zijn de meest bekende scheermesjes van Gillette, die bestaan uit vijf verschillende scheerbladen. Bovendien is dit systeem voorzien van vijftien microribbels. Doordat deze de huid straktrekken wordt er op een snelle en comfortabele manier een gladder resultaat bereikt, dat ook nog eens langer aanhoudt.
  • Gillette Fusion Proglide: De Gillette Fusion-lijn bestaat ook weer uit diverse productlijnen. De bekendste daarvan is Gillette Fusion Proglide. Deze dunnere mesjes hebben scherpere randjes, waardoor het scheren hiermee eenvoudiger gaat. Hierdoor wordt er gezorgd voor minder irritaties en een minder trekkerig gevoel.
  • Gillette Fusion Proshield: De scheermesjes van deze lijn zijn voorzien van speciale lubricatiestrips op de voor- én de achterzijde. Doordat deze een laagje over de huid leggen wordt u hiermee beschermd tegen huidirritaties.
  • Gillette Mach3: Deze scheermesjes bevatten drie trapsgewijs geplaatste mesjes, een lubricatiestrip en vijf microribbels. Deze mesjes zijn scherper en steviger, waardoor hiermee gegarandeerd een goed resultaat ontstaat. Ook wordt hiermee extra dicht op de huid geschoren.
  • Gillette Body: Deze scheermesjes zijn ontwikkeld voor het mannenlichaam en zijn zo gecreëerd dat ze alle lichaamsvormen goed volgen. Dankzij toegevoegde lubricatiestrips ontstaat er bovendien nooit huidirritatie.
  • Gillette Contour Plus: Deze scheermesjes hebben twee scheerbladen die dicht op elkaar geplaatst zijn. Ook deze mesjes bevatten weer handige lubricatiestrips.
  • Gillette Sensor: Door het sensorsysteem reageren deze mesjes op uw gezicht: ze passen zich namelijk aan aan de contouren en de details. Zo wordt iedere scheerbeurt geoptimaliseerd.
  • Gillette SkinGuard Sensitive: Deze scheermesjes zijn speciaal ontwikkeld voor mannen met een gevoelige huid en zijn voorzien van een beschermer waarmee de mesjes opgetild worden. Doordat ze niet volledig in contact komen met de huid ontstaan er minder irritaties en wordt het risico op scheeruitslag en jeuk verminderd.

Wanneer moet ik mijn Gillette scheermesjes vervangen?

De scheermesjes kunnen vaak ongeveer een maand mee, al is dit uiteraard ook afhankelijk van verschillende factoren: bijvoorbeeld uw huidoppervlakte, uw type haar en hoe vaak u scheert. Sommige Gillette-systemen werken met een handige indicatiestrip die na ongeveer drie tot vijf weken aangeeft dat vervanging nodig is. Zijn er geen indicatiestrips? Dan kunt u ook altijd zelf kijken of het mesje aan vervanging toe is, bijvoorbeeld door in de gaten te houden of deze nog soepel over de huid glijdt. Als het mesje te bot wordt kunt u deze het beste direct vervangen.

Andere producten van Gillette kopen?

Naast allerlei verschillende scheersystemen, navulmesjes én houders, kunt u bij ons ook nog diverse andere producten van Gillette bestellen voor een goede prijs. Zo kunt u onder meer Gillette scheerschuim bestellen. Hiermee bewegen scheermesjes nóg makkelijker over de huid en ontstaat er een gladder resultaat. Hiervoor kunt u ook de Gillette scheergel gebruiken.

Heeft u vragen over onze Gillette scheermesjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten