123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Toiletblokjes aanbieding

Toiletblokjes aanbieding kopen?

Op deze pagina vindt u de beste aanbiedingen voor toiletblokjes van merken zoals Witte Reus en Glorix. Filter op merk en geur en bestel vandaag nog een aanbieding toiletblokjes, zodat u deze morgen al in huis heeft.


1 - 24 van 39

Koop toiletblokjes in de aanbieding

Op deze pagina vindt u de beste toiletblokjes aanbiedingen. U heeft keuze uit diverse aantallen, geuren en A-merken zoals Harpic, Glorix en WC Eend. Lees hieronder meer over de toiletblokjes in de aanbieding of bestel hierboven direct het gewenste product.

Toiletblokjes aanbiedingen: ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan met toiletblokjes van verschillende bekende A-merken. Hieronder vindt u een klein voorbeeld van mogelijke A-merken die in de aanbieding kunnen zijn:

  • At Home Clean: deze toiletblokjes van At Home Clean bevatten 7 actieve elementen die uw toilet reinigen, kalkaanslag verwijderen en een frisse geur achterlaten.
  • Harpic: de Harpic toiletblokjes gaan de groei van bacteriën tegen, voorkomen klakaanslag en bevatten actief schuim. De toiletblokjes gaan lang mee en laten een aangename geur achter.
  • Glorix: de toiletblokjes van Glorix zorgen voor een glanzend toilet, een hygiënische reiniging en verwijderen kalkaanslag. De toiletblokjes gaan tot wel 300 spoelbeurten mee.
  • Witte Reus: deze toiletblokken voorkomen het ontstaan van vuil en kalkaanslag, verwijderen vlekken en zorgen voor 50% extra glans. Bovendien wordt hiermee een frisse geur verspreid en worden vervelende geurtjes geneutraliseerd.
  • WC Eend: deze toiletblokken van WC Eend maken uw toilet niet alleen schoon, maar laat deze ook fris ruiken. Dankzij het actieve schuim wordt er vier keer zoveel schuim verspreid dan met andere toiletblokken. Daarnaast laat het schuim na elke spoelbeurt een frisse geur achter.
  • Marcel’s Green Soap: deze ecologisch verantwoorde toiletblokjes worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Zo zitten er geen kleurstoffen, parabenen en fosfaten in. Dit maakt dat de toiletblokjes voor minstens 99% biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast zijn ze vegan en proefdiervrij.

Het vinden van de juiste toiletblokjes aanbiedingen

Met behulp van de filters bovenaan de pagina vindt u snel en eenvoudig de beste aanbiedingen. U kunt filteren op merk, geur en aantal. Wij verkopen bekende A-merken zoals Harpic, Glorix en WC Eend. Door gebruik te maken van het merk-filter, heeft u in één oogopslag alle gewenste toiletblokken van een merk onder elkaar staan. Wanneer u op zoek bent naar een toiletblok met een specifieke geur, kunt u dit eenvoudig filteren door de gewenste geur te selecteren. Op zoek naar een aanbieding met 2 toiletblokken of misschien zelfs wel 12 toiletblokjes? Maak dan gebruik van het aantal-filter. Hiermee kunt u eenvoudig het aantal toiletblokjes selecteren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke toiletblokjes aanbieding is het beste?

Bij 123schoon.nl hebben wij altijd goede deals op toiletblokjes van verschillende A-merken en ons huismerk. De aanbiedingen veranderen regelmatig, zodat er altijd een geschikte aanbieding voor u bijzit. Ontdek in onze webshop welke toiletblokjes er vandaag in de aanbieding zijn.

Waarom zou ik toiletblokjes in de aanbieding kopen?

Door toiletblokken in de aanbieding te kopen, bespaart u een hoop geld op toiletblokjes van bekende merken, zoals Glorix en WC Eend. Voor minder geld per product koopt u genoeg toiletblokjes om een flinke tijd vooruit te kunnen.

Waar koop ik toiletblokjes in de aanbieding?

Bij 123schoon.nl vindt u een zeer uitgebreid aanbod met diverse toiletblokjes in de aanbieding. Bij ons koopt u voordelig toiletblokjes van bekende A-merken. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur nog uw toiletblokjes in de aanbieding koopt, ontvangt u deze morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over toiletblokjes in de aanbieding of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.