123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Stofzuigerzakken aanbieding

Stofzuigerzakken in de aanbieding bestellen?

Koop hier stofzuigerzakken tegen bodemprijzen. Bekijk op deze pagina alle aanbiedingen. In ons ruime assortiment vindt u voordeelverpakkingen van A-merken en ons voordelige huismerk met hoge kortingen. Gebruik de filters hieronder om de juiste stofzuigerzak te vinden en bestel direct. Voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis.


1 - 24 van 35

Bestel stofzuigerzakken voordelig in de aanbieding

Op deze pagina vindt u de beste aanbiedingen op stofzuigerzakken. Wij bieden een ruim assortiment aan met voordeelverpakkingen, stofzuigerzakken geschikt voor verschillende merken stofzuigers en ons eigen voordelige huismerk. Hierdoor zit er altijd een geschikte aanbieding voor u tussen. Lees hieronder meer over onze stofzuigerzakken aanbiedingen.

Stofzuigerzakken aanbiedingen: ons assortiment

Op onze website vindt u een ruim assortiment met stofzuigerzakken in de aanbieding. Bekijk hieronder het overzicht en kom erachter welke aanbieding voor u de beste keuze is:

  • 123schoon-huismerk stofzuigerzakken: in ons assortiment vindt u stofzuigerzakken van ons eigen 123schoon-huismerk. Deze stofzuigerzakken zijn geschikt voor diverse stofzuigers en vervangen dure originele stofzuigerzakken. Wanneer u stofzuigerzakken in de aanbieding koopt, geniet u van grootverpakkingen tegen lage prijzen. Dit maakt het opruimen van uw huis extra voordelig.

Voor welke stofzuigers zijn de stofzuigerzakken aanbiedingen geschikt?

In ons assortiment bieden wij stofzuigerzakken aan die geschikt zijn voor verschillende merken stofzuigers en modellen. De stofzakken in ons assortiment zijn geschikt voor bijvoorbeeld uw Philips, Siemens, Kärcher of Miele stofzuiger. Veel merken hebben daarnaast verschillende modellen. De stofzuigerzakken in ons assortiment zijn hier ook op afgestemd, zo bieden wij bijvoorbeeld Miele F/J/M microvezel 3D zakken aan, maar ook de G/N 3D microvezel stofzuigerzakken. Wij hebben dus voor verschillende typen stofzuigers een ruim assortiment met diverse typen en modellen stofzuigerzakken.

Handige accessoires voor tijdens het stofzuigen

In ons assortiment kunt u nog meer handige accessoires vinden voor het stofzuigen. Hieronder zullen wij een aantal accessoires toelichten:

  • Stofzuigerborstels: opzetstukjes voor op uw stofzuiger maken het schoonmaken extra makkelijk. Dankzij deze opzetstukjes kunt u hoekjes en kiertjes bereiken die met een reguliere stofzuigerkop niet te bereiken zijn. Voor iedere schoonmaakklus verkopen wij een geschikte opzetborstel.
  • Geurstaafjes en luchtverfrissers: geurstaafjes voor uw stofzuiger verspreiden een aangename geur door de kamer waardoor uw huis er niet alleen schoon uitziet, maar ook heerlijk ruikt. Stofzuigerzakken kunnen na verloop van tijd onaangenaam gaan ruiken door een opstapeling van stof, vuil en haren. Dankzij deze geurstaafjes en luchtverfrissers is dit verleden tijd. De geurstaafjes zijn in verschillende geuren beschikbaar.
  • Stofzuigerfilters: deze vervangbare filters zorgen ervoor dat kleine stofdeeltjes die niet in de stofzuigerzak terechtkomen, opgevangen worden in het filter. Hierdoor komen deze stofdeeltjes niet in de motor terecht en worden ze ook niet opnieuw de ruimte ingeblazen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik stofzuigerzakken in de aanbieding?

Op de website van 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment met stofzuigerzakken in de aanbieding. Wij verkopen A-merken, maar ook ons voordelige huismerk met hoge kortingen, zodat er altijd een geschikte aanbieding voor u tussenzit.

Welke stofzuigerzakken aanbiedingen zijn er?

In ons assortiment vindt u stofzuigerzakken van ons eigen 123schoon-huismerk. Deze stofzuigerzakken zijn geschikt voor diverse stofzuigers zoals Philips, Siemens, Kärcher of Miele-stofzuigers.

Welke stofzuigerzakken aanbieding is het beste?

Welke stofzuigerzakken aanbieding het beste is, hangt af van de korting, het aantal zakken en het type stofzuiger dat u heeft. Bij 123schoon.nl verkopen wij een ruim assortiment met stofzuigerzakken voor verschillende soorten stofzuigers, zodat u bij ons altijd het gewenste product kunt vinden voor de laagste prijs.
 

Heeft u nog vragen over de stofzuigerzak aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.