123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Zoek op stofzuigerzak

Zoek op typenummer en vind de juiste stofzuigerzak

Op deze pagina kunt u zoeken op het typenummer van uw stofzuigerzak om een geschikte papieren of microvezel zak te vinden voor uw Miele stofzuiger. Het typenummer kunt u zowel vinden op het typeplaatje van uw stofzuiger als op de verpakking van uw huidige stofzuigerzakken. 

Bestel altijd de juiste Miele stofzuigerzakken op 123schoon.nl

Met het typenummer, dat u op het typeplaatje van uw Miele stofzuiger of op de verpakking van uw oude stofzuigerzakken kunt vinden, kunt u op deze pagina de juiste stofzuigerzak bestellen. In ons ruime assortiment vindt u microvezel en papieren stofzuigerzakken voor een groot aantal Miele stofzuigers. Heeft u ze voor 23:59 besteld? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al in huis.

Miele stofzuigerzakken: ons assortiment

Op deze pagina vindt u diverse stofzuigerzakken voor stofzuigers van Miele. Wij hebben een ruim aanbod en verkopen producten voor alle grote Miele series, zoals de Miele Complete series en de Miele Brilliant series. Door op het typenummer te zoeken vindt u alle producten die te gebruiken zijn in combinatie met uw specifieke stofzuiger en weet u zeker dat u niet per ongeluk een verkeerd product bestelt.

Sommige zakken zijn beschikbaar in een papieren en een microvezel variant. De papieren zakken zijn een stuk goedkoper en vangen een grote hoeveelheid stof op, terwijl de microvezel zakken weer meer kleine stofdeeltjes opnemen, beter bestand zijn tegen vocht en scheurbestendiger zijn. Bekijk dus goed welke variant u wilt bestellen. De meeste zakken zijn al voorzien van een filter, zodat stofdeeltjes hiermee weggefilterd worden en de luchtuitstroom van uw stofzuiger altijd extra schoon blijft.

U kunt bij ons zowel huismerkzakken vinden als originele stofzuigerzakken. Deze twee zijn kwalitatief gelijkwaardig aan elkaar, maar de zakken van ons 123schoon-huismerk zijn wel een stuk voordeliger.

Andere Miele accessoires voor uw stofzuiger kopen?

Ook andere accessoires voor uw Miele stofzuiger kunt u bij ons bestellen. Klik op het typenummer van uw stofzuiger om te zien welke accessoires wij voor uw stofzuigermodel verkopen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor diverse opzetstukken en borstels, geurstaafjes en filters. Met al deze producten kunt u ervoor zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw Miele stofzuiger en dat u altijd op de meest schone manier kunt stofzuigen.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste Miele stofzuigerzakken en accessoires? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten