123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bloedstop

HeltiQ bloedneus stop (2 stuks)  SHE00087
vergroten
Omschrijving Last van een bloedneus? Gebruik dan deze bloedneus stop van HeltiQ. Hiermee wordt het bloeden snel en op pijnloze wijze gestopt. De katoenen (natuurstof m.doc) neustampon dient in de neus geplaatst te worden, waar het uitzet en zo verandert in een zeer absorberende spons. Vervolgens zal het bloeden binnen enkele minuten volledig ophouden. 

De bloedneus stop plakt niet vast aan de neuswand, zodat opnieuw bloeden voorkomen wordt. Doordat dit medisch hulpmiddel verder op maat te knippen is, is het door iedereen te gebruiken. Ook onderweg kan dit gebruikt worden voor het verhelpen van neusbloedingen. De verpakking bevat 2 stuks.

Hoe gebruikt u de HeltiQ bloedneus stop?
Nadat u de neustampon op maat heeft geknipt kunt u deze inbrengen in de bloedende neus. Zorg dat u altijd een gedeelte buiten de neus houdt, zodat u dit nadien eenvoudig kunt verwijderen. Na 5 minuten, of wanneer het bloeden gestopt is, kunt u de stop weer verwijderen. Laat deze stop nooit langer dan 30 minuten zitten en raadpleeg een arts als het bloeden niet stopt. De bloedneus stop moet bewaard worden op een koele en droge plek. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Bloedneus stop
Type: Bloedstelping Aantal: 2 stuks
Nu bestellen is morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ bloedstop spray (50 ml)  SHE00088
vergroten
Omschrijving Met deze bloedstop spray van HeltiQ zorgt u ervoor dat snijwonden, schaafwonden en schrammen snel stoppen met bloeden. In deze spray zit namelijk een poeder waarmee er een dun laagje op de wond gelegd wordt. Hiermee worden bloed en wondvocht geabsorbeerd, maar wordt er ook gezorgd dat de wond in de toekomst minder snel gaat bloeden. U beschermt de wond hiermee bovendien tegen invloeden van buitenaf.

Dit medisch hulpmiddel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Zowel thuis als onderweg kunt u dit gebruiken om snel en op effectieve wijze bloedende wonden te behandelen. De verpakking bevat 50 ml. 

Hoe gebruikt u de HeltiQ bloedstop spray?
Zorg ervoor dat u de wond voor gebruik van de bloedstop spray eerst reinigt, bijvoorbeeld met een wondreinigingsdoekje. Breng de spray vervolgens vanaf een afstand van minstens 15 cm aan op de wond. Houdt het bloeden aan? Raadpleeg dan een arts.

Let op: Zorg dat u deze spray nooit in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp spuit, vermijd contact met de ogen, mond en slijmvliezen en gebruik alleen voor uitwendig gebruik. De spray moet verder bewaard worden op een koele en droge locatie. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Bloedstop spray
Type: Bloedstelping Capaciteit: 50 ml
Nu bestellen is morgen in huis
€ 7,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,57 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten