123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Wond en huidreiniging

HeltiQ wegwerphandschoenen nitril (1 paar)  SHE00114
vergroten
Omschrijving Deze nitril wegwerphandschoenen van HeltiQ zijn te gebruiken tijdens EHBO-situaties, voor het beschermen van de handen. Zo kunnen deze handschoenen gebruikt worden bij het behandelen van wondjes. Op deze manier verbetert u de hygiëne van zowel de hulpverlener als het slachtoffer.

De wegwerphandschoenen hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van soepel materiaal (nitril), waardoor ze makkelijk aan en uit te trekken zijn en tijdens gebruik ook het nodige comfort bieden. Doordat de handschoenen de gehele hand omsluiten behoudt u hiermee uw grip en kunt u alle handelingen zonder problemen blijven uitvoeren. De verpakking bevat 1 paar.
Specificaties
Merk: HeltiQ Kleur: Blauw
Type: Wegwerphandschoen Aantal: 2 stuks
Soort: Nitril
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,05 (Inclusief 21% BTW)
( € 0,87 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Hansaplast Wondspray (100 ml)  SHA00104
vergroten
Omschrijving Het reinigen van wonden is zeer belangrijk om infecties te voorkomen en optimale genezing te garanderen. Deze Hansaplast Wondspray is daarom perfect voor al uw wonden, zoals sneeën, brandwonden, blaren, schaafwonden én chronische wonden. U kunt deze kleurloze spray eenvoudig aanbrengen zonder dat het prikt of pijn doet. Ook droogt uw huid door het gebruik hiervan niet uit.

Met deze huidvriendelijke wondspray kunnen korsten of stollingen verwijderd worden. Verder gebruikt u dit dus om vuil en bacteriën uit de wond te verwijderen, de genezing te versnellen en complicaties te voorkomen. Tot slot is dit middel ook perfect om het risico op littekenvorming te verkleinen. 

Door het transparante karakter van de spray ontstaan er geen vlekken op uw kleding. Zo kunt u de spray makkelijk en snel aanbrengen en daarna gauw uw bezigheden weer vervolgen. De sprayflacon bevat 100 ml.
Specificaties
Merk: Hansaplast Capaciteit: 100 ml
Type: Wondspray
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 5,99 (Inclusief 9% BTW)
( € 5,50 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ alcohol 70% (120 ml)  SHE00097
vergroten
Omschrijving Deze reinigingsalcohol van HeltiQ kan gebruikt worden om EHBO-instrumenten schoon te maken. Gebruik dit in combinatie met een gaaskompres of met verbandwatten. Door de 70% gedenatureerde alcohol worden instrumenten als een pincet of een thermometer grondig en effectief gereinigd. U kunt dit product ook gebruiken om parfum-, lijm- of viltstiftvlekken te verwijderen. De verpakking bevat 120 ml.

Hoe gebruikt u HeltiQ alcohol 70%?
Deze alcohol moet dus gebruikt worden in combinatie met een gaaskompres of verbandwatten. Let op dat deze alcohol in een koele en droge ruimte bewaard moet worden. De alcohol is niet geschikt voor inwendig gebruik en mag dus ook niet geconsumeerd worden. Voorkom ook contact met de ogen en houd buiten het bereik van kinderen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Alcohol
Type: Wond en huidreiniging Capaciteit: 120 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 1,99 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,64 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wegwerpwashandjes (20 stuks)  SHE00115
vergroten
Omschrijving Deze wegwerpwashandjes van HeltiQ kunnen gebruikt worden voor hygiënische reiniging, thuis of onderweg, maar ook voor thuishulpsituaties. De ongeparfumeerde washandjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik en kunnen nadien weggegooid worden, waardoor de persoonlijke hygiëne hiermee gewaarborgd wordt.

Deze wegwerpwashandjes zijn verder gemaakt van zacht materiaal, dat prettig aanvoelt op de huid. Bovendien hebben ze een groot absorberend vermogen en zijn ze royaal van formaat. Zo zijn de washandjes geschikt voor het schoonmaken van vieze kinderhandjes, voor reiniging tijdens het kamperen of voor situaties in de thuishulp. De verpakking bevat 20 stuks. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Washandjes
Type: Wegwerphandschoen Aantal: 20 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,54 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,10 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wondreinigingsdoekjes (10 stuks)  SHE00096
vergroten
Omschrijving Last van kleine wonden, zoals snij- of schaafwonden? Zorg dan dat u deze goed reinigt voordat u een pleister gebruikt. Hiervoor kunt u deze wondreinigingsdoekjes van HeltiQ gebruiken. Hiermee worden vervuilingen op effectieve wijze verwijderd. De doekjes prikken niet en zijn eenvoudig in gebruik. De verpakking bevat 10 doekjes, per stuk steriel verpakt.

Hoe gebruikt u de HeltiQ wondreinigingsdoekjes?
Dit product is een medisch hulpmiddel. De doekjes moeten koel en droog bewaard worden en hebben een steriele werking, tenzij de verpakking geopend of beschadigd is. Reinig hiermee de wond en dep deze vervolgens droog met een gaaskompres. Hierna kunt u de wond afdekken met een pleister
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wondreinigingsdoekjes
Type: Wond en huidreiniging Aantal: 10 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 2,89 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,39 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wegwerpwashandjes (50 stuks)  SHE00116
vergroten
Omschrijving Met deze wegwerpwashandjes van HeltiQ gaat u voor optimale hygiëne en gemak. De washandjes zijn zowel thuis als onderweg te gebruiken, kunnen gebruikt worden in thuishulpsituaties en zijn onder meer geschikt voor het reinigen van vieze kinderhandjes. 

De ongeparfumeerde washandjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik, waardoor de persoonlijke hygiëne hiermee gewaarborgd wordt. Bovendien zijn ze gemaakt van zacht materiaal, hebben ze een groot absorberend vermogen en zijn ze royaal van formaat. De verpakking bevat 50 stuks.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Washandjes
Type: Wegwerphandschoen Aantal: 50 stuks
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 6,15 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,08 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ oog en wond spray (100 ml)  SHE00095
vergroten
Omschrijving Deze wond- en oogspray van HeltiQ kan gebruikt worden om vuil of (chemische) stoffen uit wonden en ogen te spoelen. Ga hiermee voor een pijnloze en effectieve reiniging, ook als er geen water in de buurt is. Omdat u hierbij de wond of het oog niet hoeft aan te raken is dit ook nog eens zeer hygiënisch. 

Door de fijne niet-prikkende nevel worden alle lichaamsvreemde stoffen dus verwijderd, waardoor irritaties verminderd worden en het wondgenezingsproces wordt versneld. Dit medisch hulpmiddel kan door mensen van alle leeftijden gebruikt worden, en is dus ook geschikt voor baby's en kinderen. De steriele kant-en-klare spuitfles heeft een inhoud van 100 ml. 

Hoe werkt de HeltiQ oog en wond spray?
Deze 2-in-1 spray kan vanuit iedere hoek toegepast worden en is dus zeer makkelijk in gebruik. U dient dit op te sprayen op een afstand van 10 tot 15 cm. Gebruik altijd een ruime hoeveelheid. Houd de spray verder verwijderd van warmte, hete oppervlakken en andere (sterke) warmtebronnen en houd het buiten bereik van kinderen. Ook na gebruik blijft de spray steriel. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Oog-en wondspray
Type: Wond en huidreiniging Capaciteit: 100 ml
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Hansaplast pleister spray antibacterieel (32,5 ml)  SHA00101
vergroten
Omschrijving Met deze antibacteriële pleisterspray creëert u een onzichtbaar laagje over kleine wondjes of schaafwondjes, zonder dat u echte pleisters nodig heeft. Door deze spray over verwondingen te spuiten wordt de huid beschermd tegen bacteriën en andere invloeden. Bovendien wordt het bloeden gestelpt.

De pleisterspray is waterafstotend en transparant. Verder is het gemakkelijk aan te brengen met één hand. Dit is dus de ideale oplossing voor onderweg of voor kleine wondjes op moeilijk bereikbare plekken. De spray kan ongeveer 50 keer gebruikt worden.
Specificaties
Merk: Hansaplast Capaciteit: 28 ml
Type: Pleisterspray
Nu bestellen is morgen verstuurd
€ 6,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 5,96 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten