123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Cambric windsel

Heltiq windsel cambric (4 m x 6 cm)  SHE00070
vergroten
Omschrijving Dit windsel van HeltiQ is extra stevig en hierdoor geschikt voor het fixeren van kwetsbare gewrichten. Door de weefmethode wordt er een lichte druk uitgeoefend, waardoor dit perfect is voor het verminderen van zwellingen. Ook voor het aanleggen van een steun- of drukverband kunt u dit Cambric windsel gebruiken. Zo is dit windsel geschikt voor kneuzingen, verdraaiingen of verstuikingen én voor wonden met ernstige bloedingen. 

Dit HeltiQ windsel bestaat voor 70% uit viscose en voor 30% uit katoen. Met een formaat van 4 m bij 6 cm is dit geschikt voor letsels op bijvoorbeeld handen, voeten en polsen. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ windsel Cambric?
U kunt het HeltiQ windsel gebruiken voor het aanleggen van een licht steun- of drukverband in het geval van kneuzingen, verdraaiingen of verstuikingen (in combinatie met synthetische watten), bij een ernstige bloeding (in combinatie met vette watten) en voor het vastzetten van een niet-verklevend wondkompres. Bij het aanbrengen van dit windsel is het belangrijk om dakpansgewijs te werken; dus met slagen die elkaar lichtjes overlappen. Ook moet u het windsel stevig aantrekken, maar niet té strak aanbrengen, om afknelling te voorkomen. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 6 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Cambric windsel
Nu bestellen is maandag in huis
€ 0,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 0,87 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq windsel cambric (4 m x 8 cm)  SHE00071
vergroten
Omschrijving Gebruik dit windsel van HeltiQ voor het fixeren van kwetsbare gewrichten. Er is namelijk een weefmethode gebruikt die het windsel extra stevig maakt, zodat hiermee een lichte druk wordt uitgeoefend. Hierdoor kunt u dit windsel gebruiken om zwellingen te verminderen, bijvoorbeeld in het geval van kneuzingen, verstuikingen en verdraaiingen.

Dit windsel is daarnaast ook te gebruiken bij ernstige bloedingen, omdat u hiermee ook een steun- of drukverband kunt aanleggen. Het bestaat voor 70% uit viscose en voor 30% uit katoen. Met een formaat van 4 m bij 8 cm is dit geschikt voor letsels op schouders, onderarmen, onderbenen, enkels, ellebogen, de romp of het hoofd. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ windsel Cambric?
Dit HeltiQ windsel kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Hiermee kunt u een licht steun- of drukverband aanbrengen in het geval van kneuzingen, verdraaiingen of verstuikingen (in combinatie met synthetische watten) of bij een ernstige bloeding (in combinatie met vette watten). Ook kunt u dit gebruiken voor het vastzetten van een niet-verklevend wondkompres. Let er bij het aanbrengen op dat u dakpansgewijs werkt en dat de slagen dus lichtjes overlappen, maar ook dat het windsel niet te strak aangetrokken wordt. Dan kunnen er namelijk afknellingen ontstaan. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Cambric windsel
Nu bestellen is maandag in huis
€ 1,19 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,09 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten