123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Gaaskompres

Heltiq gaaskompres medium (5 x 8,5 cm, 16 stuks)  SHE00056
vergroten
Omschrijving Last van kleinere snij- of schaafwonden? Met dit gaaskompres van HeltiQ kunt u de huid rondom de wond schoonmaken en droogdeppen. Dit geweven gaasje kunt u ook gebruiken om gebruikte of benodigde EHBO-instrumenten schoon te maken of om kleine snijwonden af te dekken. Doordat het hier om een steriel gaasje gaat is dit extra hygiënisch. De verpakking bevat 16 gaaskompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 5 bij 8,5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ gaaskompres medium?
Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel. U kunt hiermee de huid rondom de wond reinigen. In dat geval raden we u aan om ook gebruik te maken van een wondontsmettingsmiddel. Wilt u het gaaskompres na reiniging gebruiken om de wond af te dekken? Maak dan gebruik van een nieuw gaaskompres. Ieder gaaskompres is namelijk geschikt voor eenmalig gebruik. Om de steriele werking te behouden dient u het bovendien direct op de huid te plaatsen als u het uit de verpakking heeft gehaald. U kunt het vervolgens vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister.

Let op: Bij grotere schaaf- of brandwonden raden we aan om gebruik te maken van een niet-verklevend wondkompres in plaats van een gaaskompres. Het gaaskompres dient verder koel en droog bewaard te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 x 8,5 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 16 stuks
Soort: Gaaskompres
Morgen in huis
€ 1,45 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,33 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq gaaskompres small (5 x 5 cm, 16 stuks)  SHE00055
vergroten
Omschrijving Dit gaaskompres van HeltiQ kan gebruikt worden om de huid rondom een wond te reinigen en droog te deppen, om gebruikte instrumenten schoon te maken of om kleine snijwonden af te dekken. Het geweven gaasje is steriel en biedt zo op hygiënische wijze bescherming tegen vuil, vocht en bacteriën. De verpakking bevat 16 gaaskompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 5 bij 5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ gaaskompres small?
Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel. Als u hiermee de huid gaat reinigen kunt u het beste ook gebruikmaken van een wondontsmettingsmiddel. Gooi het gaaskompres na reiniging weg en gebruikt indien nodig een nieuw gaaskompres. Het gaaskompres is namelijk alleen geschikt voor eenmalig gebruik. Om de steriele werking te behouden dient u het bovendien direct op de huid te plaatsen als u het uit de verpakking heeft gehaald. U kunt het vervolgens vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister.

Let op: Bij grotere schaaf- of brandwonden raden we aan om gebruik te maken van een niet-verklevend wondkompres in plaats van een gaaskompres. Het gaaskompres dient verder koel en droog bewaard te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 x 5 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 16 stuks
Soort: Gaaskompres
Morgen in huis
€ 3,15 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,89 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq wondkompres niet verklevend (5 x 5 cm, 10 stuks)  SHE00059
vergroten
Omschrijving Dit niet-verklevende wondkompres van HeltiQ kan gebruikt worden voor snijwonden, schaafwonden en brandwonden. Doordat het geweven wondkompres een gladde structuur en een zeer absorberend karakter heeft verkleeft dit niet met de wond. Het wondvocht wordt geabsorbeerd, waardoor de huid goed kan blijven ademen. Op deze manier wordt de wondgenezing versneld, of u dit wondkompres nu gebruikt voor natte of droge wonden.

Dit niet-verklevende wondkompres is een medisch hulpmiddel en een steriel product. In de verpakking zitten 10 wondkompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 5 bij 5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ niet-verklevend wondkompres?
Het is belangrijk om de wond voor gebruik eerst schoon te maken met wondontsmettingsmiddel. Vervolgens moet u het wondkompres uit de verpakking halen en direct op de wond plaatsen om de steriele werking te behouden. U kunt het wondkompres vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister. Let op dat dit niet-verklevende wondkompres op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 x 5 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 10 stuks
Soort: Wondkompres
Morgen in huis
€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,02 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq gaaskompres large (10 x 10 cm, 10 stuks)  SHE00057
vergroten
Omschrijving Maak gebruik van dit gaaskompres van HeltiQ als u last heeft van schaaf- of snijwonden. Hiermee kunt u op eenvoudige en hygiënische wijze de huid rondom de wond schoonmaken en droogdeppen. Dit geweven gaasje is ook te gebruiken om kleine snijwonden af te dekken of om EHBO-instrumenten te reinigen. Het gaat hierbij om een steriel gaaskompres, dat per stuk verpakt is. De verpakking bevat 10 gaaskompressen, met een formaat van 10 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ gaaskompres large?
Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel. U kunt dit dus gebruiken om de huid rondom de snij- of schaafwond te reinigen, het liefst in combinatie met een wondontsmettingsmiddel. Ook kunt u dit gaaskompres gebruiken om de (kleine) wond af te dekken. Als u eerst uw wond reinigt en vervolgens een gaaskompres gebruikt voor het afdekken raden we u aan om twee aparte gaaskompressen te gebruiken. Ieder gaaskompres is namelijk geschikt voor eenmalig gebruik. Om de steriele werking te behouden dient u het bovendien direct op de huid te plaatsen als u het uit de verpakking heeft gehaald. U kunt het vervolgens vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister.

Let op: Bij grotere schaaf- of brandwonden raden we aan om gebruik te maken van een niet-verklevend wondkompres in plaats van een gaaskompres. Het gaaskompres dient verder koel en droog bewaard te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 10 stuks
Soort: Gaaskompres
Morgen in huis
€ 2,99 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,74 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
Heltiq zalfgaaskompres (7,5 cm x 10 cm, 6 stuks)  SHE00058
vergroten
Omschrijving Dit zalfgaaskompres van HeltiQ is een geweven gaaskompres dat te gebruiken is voor het afdekken van schaaf- en brandwonden (eerste- en tweedegraads). Door de zalf, die geïmpregneerd is in het gaaskompres, wordt de wond verkoelt, de pijn verlicht en de huid zacht en soepel gemaakt. Doordat de wond hiermee ook vochtig gehouden wordt zal het gebruikte gaaskompres of wondsnelverband niet gauw vastkleven aan de wond. Zo kunt u dit product gebruiken om wondherstelling te versnellen en de kans op littekenvorming te verkleinen. 

Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel en een steriel product. Door het hypoallergene materiaal dat er gebruikt is zullen er niet gauw allergische reacties ontstaan. In de verpakking zitten 6 gaaskompressen, met een formaat van 7,5 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ zelfgaaskompres?
Dit zelfgaaskompres kan gebruikt worden als tussenlaag. Omdat hiermee geen wondvocht geabsorbeerd wordt raden we u aan om dit altijd in combinatie met een gaaskompres of wondsnelverband te gebruiken. Gebruik vervolgens een fixatiewindsel en/of hechtpleister om het gaaskompres vast te zetten. Verder is het belangrijk om het zelfgaaskompres koel en droog te bewaren en vanuit de verpakking direct op de wond te leggen om de steriele werking te behouden. Ook regelmatig vervangen is nodig.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 7,5 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 6 stuks
Soort: Zalfgaaskompres
€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,02 Exclusief 9% BTW )
beperkte voorraad
Heltiq wondkompres niet verklevend (10 x 10 cm, 5 stuks)  SHE00060
vergroten
Omschrijving Met dit niet-verklevende wondkompres van HeltiQ kunt u natte en droge wonden afdekken. Het geweven wondkompres heeft een gladde structuur en een zeer absorberend karakter, zodat dit nooit verkleeft met de snijwond, schaafwond of brandwond. Doordat het wondvocht op effectieve wijze wordt geabsorbeerd kan de huid goed blijven ademen en wordt de wondgenezing versneld. 

Dit niet-verklevende wondkompres is een medisch hulpmiddel en een steriel product. In de verpakking zitten 5 wondkompressen, per stuk verpakt, met een formaat van 10 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ niet-verklevend wondkompres?
Voordat u gebruik gaat maken van het niet-verklevende wondkompres kunt u de wond schoonmaken met wondontsmettingsmiddel. U kunt hierna het wondkompres plaatsen. Zorg dat u dit vanuit de verpakking direct op de wond plaatst om de steriele werking te behouden. U kunt het wondkompres vastzetten met fixatiewindsel en/of een hechtpleister. Let op dat dit niet-verklevende wondkompres op een droge en donkere plaats bewaard dient te worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 10 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 5 stuks
Soort: Wondkompres
Morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,62 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten