123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Vingerverband

HeltiQ vingerverband zelfhechtend (4 m x 2,5 cm)  SHE00080
vergroten
Omschrijving Dit vingerverband HeltiQ is geschikt voor het vastzetten van een gaaskompres op de handen of de tenen, of voor steun bij kneuzingen en verstuikingen. Door het gebruikte materiaal blijft dit zelfhechtende verband ook op een vochtige of vettige huid goed vastzitten. Doordat het bovendien enkel aan zichzelf hecht en niet aan de huid, de kleding of de haren voelt dit altijd zeer prettig aan. 

Door de voedselvreemde blauwe kleur van dit vingerverband kunt u dit ook in de voedselindustrie of de horeca gebruiken. Het materiaal is bovendien latexvrij en zeer elastisch, zodat het ook op beweeglijke lichaamsdelen aan te brengen is. Het vingerverband heeft een formaat van 4 m bij 2,5 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ vingerverband zelfhechtend?
Het aanleggen van dit verband is zeer eenvoudig. Het is namelijk eenvoudig af te scheuren, zonder dat u hierbij een schaar nodig heeft. Vervolgens kunt u het verband het beste dakpansgewijs aanbrengen, dus met slagen die elkaar lichtjes overlappen. Ook is het belangrijk om het niet te strak aan te trekken, om afknelling te voorkomen. Er zijn geen extra hulpmiddelen nodig voor het vastzetten van het verband.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 4 m x 2,5 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Vingerverband
Nu bestellen is maandag in huis
€ 1,60 (Inclusief 9% BTW)
( € 1,47 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ vingerbob (5 stuks)  SHE00081
vergroten
Omschrijving Met deze vingerbob van HeltiQ kunt u op snelle en efficiënte wijze een verband of gaaskompres fixeren op de vingers. Zo is dit perfect voor (diepe) snijwonden. De voorgerolde bandage is gemakkelijk in gebruik, omdat u hiervoor geen schaar of hechtpleister nodig heeft. Zo kunt u snel handelen tijdens noodsituaties.

Dit medisch hulpmiddel kan gebruikt worden voor alle maten vingers en biedt betrouwbare bescherming. De verpakking bevat 5 stuks.

Hoe gebruikt u de HeltiQ vingerbob?
Het rolletje moet op de vingertop geplaatst worden en vervolgens volledig ontrold worden. Ook het tweede rolletje moet daarna ontrold worden. Op deze manier fixeert u het verband of het gaaskompres op veilige wijze.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Vingerbob
Type: Verbandmiddel Aantal: 5 stuks
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,39 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,19 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten