123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Processierups

Jacare verzorgende gel bij processierups (75 ml)  SJA00102
vergroten
Omschrijving Heeft u een rode en geïrriteerde huid als gevolg van de brandhaartjes van de processierups? Deze verzorgende gel van Jacare zorgt dan voor onmiddellijke verzachting, verkoeling en kalmering. Met dit product worden huidirritaties en jeuk verminderd, nog lang nadat u het opgebracht heeft. Zo voelt uw huid direct een stuk prettiger en minder pijnlijk aan.

Dit product is ook te gebruiken bij kwallen- of insectenbeten en na contact met brandnetels. Het is voor ieder huidtype geschikt. In de verpakking zit 75 ml. 
Specificaties
Merk: Jacare Inhoud: 75 ml
Type: Lichaamsverzorging Extra: Veiligheidsinformatie
Productimpressie
Jacare verzorgende gel
vergroten
Morgen in huis
€ 4,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 4,09 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ processierups gel en roller  SHE00119
vergroten
Omschrijving Gebruik deze processierups gel en roller van HeltiQ als uw huid in contact is gekomen met een processierups en hierdoor jeukerig en branderig aanvoelt. Door de combinatie van deze twee producten, die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten, kunt u uw huid verzachten en verzorgen om alle symptomen weg te nemen. 

Deze producten kunnen zowel gebruikt worden voor de eiken- als de dennenvariant van de processierups en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden. De verpakking bevat processierups gel (100 ml) en een processierups roller (met 30 vellen). 

Hoe gebruikt u de HeltiQ processierups gel en roller?
Last van klachten omdat uw huid in contact gekomen is met een processierups? Gebruik dan eerst de processierups roller om de haartjes van de huid te verwijderen. Verwijder de laag van de roller na gebruik. Als u dit gedaan heeft kunt u de huid insmeren met de gel, die verzachtend en verzorgend werkt. Masseer de gel met schone handen in. 

Let op: De gel en roller moeten koel en droog bewaard worden. De gel kan beter niet gebruikt worden bij een ontstoken huid, wondjes of andere huidaandoeningen. Ook als u last heeft van een glutenallergie of -intolerantie raden we het gebruik af. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Processierups gel
Type: Steken en beten Extra: Veiligheidsinformatie
Morgen in huis
€ 12,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 10,70 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten