123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Steken en beten

Alles voor steken en beten kopen?

Bestel op deze pagina alle producten voor het behandelen van wondjes na steken en beten van insecten, bijvoorbeeld van de teek of de processierups. Hiermee worden de ongemakken van een gevoelige of jeukerige huid verzacht. En vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel alles voor steken en beten online

Gestoken of gebeten door een insect? Op deze pagina koopt u dan alle producten om de gevoelige, rode of jeukerige huid te behandelen. Lees hier meer over ons assortiment en onze producten, waarmee u de klachten gauw kunt verminderen.

Wat heeft u nodig voor het behandelen van steken en beten?

Na een steek of beet van een insect kunt u last krijgen van roodheid, zwellingen, pijn en jeuk. U kunt dit in veel gevallen oplossen met onze anti jeuk producten. In sommige gevallen zijn de insecten die u gebeten of gestoken hebben echter besmet met een ziekte en kan er een infectie ontstaan, of zijn er andere producten nodig om de klachten zo goed mogelijk te verminderen. Daarom is het belangrijk om altijd de juiste behandeling uit te voeren. Lees hieronder meer over de benodigde producten en de breedte van ons aanbod:

Processierups jeuk

Processierupsen kunnen voorkomen in eiken- en dennenbomen en komen uitsluitend voor in de lente en zomer. De brandhaartjes van deze rupsen worden door de wind verspreid en kunnen zo op uw huid terecht komen, waar ze voor een jeukerig en branderig gevoel kunnen zorgen.

Het is verstandig om de haartjes eerst te verwijderen met behulp van een speciale processierups roller, een kledingroller of plakband. Vervolgens kunt u de huid afspoelen en behandelen met een verkoelende gel. Hiermee wordt het jeukerige en branderige gevoel verzacht en wordt de huid intens verzorgd. Het is ook zeer belangrijk om de gedragen kleding te wassen, apart van de niet-besmette kleding. Raadpleeg verder bij ernstige klachten altijd de huisarts.

Tekenbeten

Na een wandeling in de natuur is het belangrijk om te kijken of u gebeten bent door een teek. Vooral in holtes, zoals de oksels, liezen of knieholtes, moet goed gekeken worden, omdat deze insecten van vochtige en warme omgevingen houden. Als u een teek constateert is het zeer belangrijk om deze direct te verwijderen. Teken kunnen namelijk de ziekte van Lyme met zich meedragen en deze bacterie op u overbrengen. Hoe sneller u de teek weghaalt, hoe beter dit is.

U kunt teken weghalen met een tekenpincet of een tekenkaart. Werk hierbij voorzichtig en secuur, want het is belangrijk dat er geen delen van de teek achterblijven. We raden u ook aan om de huid na de tekenbeet goed in de gaten te houden. Let op of er geen (blauw)rode of gelige vlek rondom de beet ontstaan en of er ergens anders een verdachte vlek ontstaat, en neem als dit wel het geval is direct contact op met uw huisarts. De huid moet minstens drie maanden in de gaten gehouden worden.

Ongediertebestrijding kopen?

Ook andere vliegende en kruipende insecten kunnen voor overlast zorgen. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom vindt u bij ons een groot aanbod aan producten voor ongediertebestrijding. Hiermee kunt u verschillende kleine beesten bestrijden en verjagen, zodat u hier minder gauw last van heeft. Ook kunt u een vliegenhor bestellen om muggen, wespen en andere insecten die voor een jeukende beet of steek kunnen zorgen buiten te houden.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.