123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Nitril handschoenen

Nitril handschoenen kopen?

Op zoek naar nitril handschoenen? Bekijk op deze pagina ons aanbod, van maat XS tot maat XXL. Deze handschoenen zijn zeer elastisch, gemaakt van stevig materiaal en ook geschikt voor mensen met een latex-allergie. En vandaag besteld, is morgen in huis.

Bestel nitril handschoenen online

Bekijk hier onze nitril handschoenen in maat XS tot maat XXL. Lees hieronder meer over deze handschoenen en voor welke toepassing u deze kunt gebruiken, of bestel ze bij ons direct voor een lage prijs.

Wat zijn nitril handschoenen?

Nitril handschoenen zijn wegwerphandschoenen die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. De wegwerphandschoenen worden gemaakt van synthetisch rubber. Dit is een ander soort rubber dan dat van latex handschoenen en leidt dus minder snel tot allergische reacties. Nitril handschoenen zijn hierdoor een ideaal alternatief voor mensen met een latex-allergie. Op 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment van de handschoenen.

Wat zijn belangrijke kenmerken van nitril handschoenen?

Kies voor nitril handschoenen als u uw handen wil beschermen tegen bacteriën en virussen en tegelijkertijd wil genieten van een hoge elasticiteit en fijne pasvorm. Dit materiaal is namelijk flexibel en elastisch, waardoor u gaat voor een perfect comfort. In vergelijking met latex handschoenen zijn de nitril handschoenen ook wat steviger, waardoor ze minder gauw scheuren en goed bestand zijn tegen olie en vet. Zo gaat u voor nóg betere bescherming.


Doordat de nitril handschoenen steviger zijn, zijn ze wel wat minder elastisch dan latex handschoenen. Ze zijn bovendien alleen beschikbaar in een poedervrije variant.

Welke nitril handschoenen zijn er?

Nitril handschoenen zijn beschikbaar in een groot aantal maten (XS tot XXL) en in verschillende kleuren. Kies aan de hand van de toepassing voor de juiste kleur. Op 123schoon.nl vindt u handschoenen in bijvoorbeeld zwart, wit of blauw.


Wegwerphandschoenen in de voedselindustrie zijn over het algemeen blauw, zodat ze makkelijk herkenbaar zijn als ze per ongeluk kapotgaan en tussen het eten terechtkomen. In de zorg wordt vaak gebruikgemaakt van witte handschoenen. En zwarte nitril handschoenen worden bijvoorbeeld gebruikt in tattooshops. Het gebruiken van verschillende kleuren biedt bovendien de mogelijkheid om kleurcodering toe te passen en het risico op kruisbesmetting te verminderen.

Waar zijn nitril handschoenen geschikt voor?

  • De medische wereld. Nitril handschoenen bieden een goede bescherming tegen de overdracht van bacteriën en virussen, wanneer er verzorgende werkzaamheden worden uitgevoerd of wordt gewerkt met lichaamsvloeistoffen. Ook werkzaamheden met geneesmiddelen kunnen veilig worden uitgevoerd.
  • De voedselindustrie. Nitril handschoenen voorkomen de overdracht van bacteriën en virussen op het voedsel. Doordat de nitril handschoenen poedervrij zijn, is dit helemaal geschikt.
  • Reinigingswerkzaamheden.
  • Het omgaan met diverse chemische stoffen.
  • Mensen met een latex-allergie.

Hoe kies ik de juiste maat nitril handschoenen?Handschoen opmeten

  1. Pak een meetlint en steek uw hand uit met de handpalm naar boven.
  2. Leg het meetlint, ter hoogte van uw knokkels, om uw hand heen (gesloten vingers, zonder de duim).
  3. Bekijk de omtrek op het punt waar het meetlint elkaar kruist.
  4. Doe dit bij beide handen.
  5. Bekijk nu in de maattabel op 123schoon.nl welke maat handschoen past bij de opgemeten omtrek.
Van / tot (in cm) Maat Engelse maat
18-19 cm XS 5/6
19-20 cm S 6/7
21-22 cm M 7/8
22-23 cm L 8/9
23-24 cm XL 9/10
24-25 cm XXL 10/11

Zit u tussen 2 maten in?
Kies dan bij
korte vingers voor de kleinere maat en bij lange vingers voor de grotere maat.


Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt werken terwijl u de handschoenen aanheeft, is het essentieel dat u de juiste maat handschoenen draagt. Daarom raden we het gebruik van bovenstaande tabel aan.

Waar koop ik nitril handschoenen?

Bestel nitril handschoenen online en ontvang ze morgen al in huis. Op 123schoon.nl vindt u bijvoorbeeld een groot aanbod (maat XS tot maat XXL) en betaalt u een lage prijs. Bij ons koopt u daarnaast ook soft-nitril handschoenen. Deze zijn dunner en flexibeler, waardoor ze ook geschikt zijn voor precisiewerk.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over nitril handschoenen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten