123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Soft nitril handschoenen

Soft nitril handschoenen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan soft nitril handschoenen. Van maat XS tot maat XL, hier kunt u altijd de geschikte handschoenen vinden. Onze soft nitril handschoenen zijn latexvrij, sterk en zeer flexibel. 

1 - 0 van 0

Bestel voordelig soft nitril handschoenen

Soft nitril handschoenen kunnen voor meerdere doeleinden en sectoren gebruikt worden. Soft nitril handschoenen zijn de dunnere variant van nitril handschoenen. Deze handschoenen zijn dunner en flexibeler. Lees hieronder meer over soft nitril handschoenen of bestel hierboven direct de gewenste maat.

Wat zijn soft nitril handschoenen

Soft nitril handschoenen lijken op nitril handschoenen, maar zijn gemaakt van dunner materiaal. Deze wegwerphandschoenen zijn latexvrij, net als de nitril handschoenen en vinyl handschoenen. Latexvrije handschoenen zijn ideaal voor mensen met een latex-allergie, omdat ze niet de eiwitten bevatten die latex handschoenen wel bevatten en waar mensen met deze allergie sterk op reageren. In plaats daarvan zijn ze gemaakt van synthetisch rubber.

Soft nitril handschoenen zijn bovendien gemaakt van kwalitatief hoog materiaal. Het zijn wegwerphandschoenen die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan de soft nitril handschoenen.

Eigenschappen van soft nitril handschoenen

Soft nitril handschoenen zijn is dunner en flexibeler dan nitril handschoenen. Een soft nitril handschoen is hierdoor zeer geschikt voor het uitvoeren van precisiewerk, want het dunne materiaal zorgt ervoor dat u alles heel precies kunt voelen. De wegwerphandschoenen zijn daarnaast zeer rekbaar en hebben een fijne pasvorm. Ze zijn geschikt voor gebruik in de voedselindustrie en bestand tegen olie, vet en bepaalde chemicaliën. De handschoenen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

 

Voor de andere wegwerphandschoenen in ons assortiment kunt u ook kijken bij de nitril handschoenen en latex handschoenen.

Waar zijn soft nitril handschoenen voor geschikt?

Soft nitril handschoenen kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Hieronder leest u waarvoor soft nitril handschoenen onder andere gebruikt kunnen worden:

 • De medische wereld. Soft nitril handschoenen bieden een goede bescherming tegen de overdracht van bacteriën en virussen, wanneer er verzorgende werkzaamheden worden uitgevoerd of wordt gewerkt met lichaamsvloeistoffen. Ook werkzaamheden met geneesmiddelen kunnen worden uitgevoerd.
 • Mensen met een latex allergie.
 • Reinigingswerkzaamheden.
 • De voedselindustrie. Soft nitril handschoenen voorkomen de overdracht van bacteriën en virussen op het voedsel.
 • Het omgaan met diverse chemische stoffen.
 • De beautybranche. Door de goede tastgevoeligheid zijn ze zeer geschikt voor precisiewerk.

Maat handschoenen

Handschoen opmeten De diverse handschoenen in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt werken terwijl u de handschoenen aanheeft is het essentieel dat u de juiste maat handschoenen draagt. Als u niet weet welke maat u nodig heeft kunt u onderstaande stappen volgen en vervolgens de maattabel gebruiken als richtlijn:

 1. Pak een meetlint en steek uw hand uit met de handpalm naar boven.
 2. Leg het meetlint, ter hoogte van uw knokkels, om uw hand heen. (gesloten vingers, zonder de duim).
 3. Bekijk de omtrek op het punt waar het meetlint elkaar kruist.
 4. Doe dit bij beide handen.
 5. Bekijk nu in de maattabel welke maat handschoen past bij de opgemeten omtrek.
Van / tot (in cm) Maat Engelse maat
18-19 cm XS 5/6
19-20 cm S 6/7
21-22 cm M 7/8
22-23 cm L 8/9
23-24 cm XL 9/10
24-25 cm XXL 10/11


Zit u tussen 2 maten in?
Kies dan bij
korte vingers voor de kleinere maat en bij lange vingers voor de grotere maat.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen nitril en soft nitril handschoenen?

Nitril handschoenen zijn dikker en stugger dan soft nitril handschoenen. Het gevoel met soft nitril handschoenen is beter waardoor deze geschikt zijn voor precisiewerk waarbij handschoenen nodig zijn. Beide handschoenen worden regelmatig gebruik in de gezondheidszorg en voedselbranche.

Zijn soft nitril handschoenen bestand tegen chemische stoffen?

Soft nitril handschoenen hebben soortgelijke eigenschappen als standaard nitril handschoenen. Soft nitril handschoenen bieden ook bescherming tegen chemicaliën, oliën, vetten en andere mogelijke chemische stoffen. Hierdoor zijn soft nitril handschoenen geschikt voor gebruik in o.a. de zorg, voedselindustrie en chemische industrie.

Kunnen soft nitril handschoenen gebruikt worden bij medische handelingen?

Ja, soft nitril handschoenen zijn zeer geschikt voor het gebruik bij medische handelingen. Deze handschoenen bieden bescherming tegen infecties en overige ziektekiemen. Daarnaast zijn soft nitril handschoenen dunner dan nitril handschoenen waardoor het draagcomfort bij deze handschoenen hoger is.

Waar koop ik soft nitril handschoenen?

Soft nitril handschoenen koopt u voordelig bij 123schoon.nl. U vindt hier soft nitril handschoenen in de maten XS tot en met XL. Wanneer u vandaag nog voor 23:59 uur soft nitril handschoenen bestelt, ontvangt u deze morgen al in huis.
 

Heeft u vragen over soft nitril handschoenen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.