123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Koffieaanslag verwijderen

Koffieaanslag verwijderen

Koffieaanslag verwijderen


Last van koffieaanslag op uw mokken, thermoskannen of koffiepotten? Lees dan verder op deze pagina. Hier kunt u alles vinden over het verwijderen van koffieaanslag van deze ondergronden én kunt u waardevolle producten bekijken waarmee u dit kunt doen.

Heeft u vlekken van koffie in uw kleding, tapijt, stoffen meubels of op uw houten tafel? Bekijk dan onze speciale pagina over het verwijderen van koffievlekken. Hier vindt u tips voor het reinigen van verschillende ondergronden.

Koffieaanslag verwijderen van uw vaat

  • Oplossing 1: Vaatwastabletten
    Om koffieaanslag te verwijderen van uw mokken, thermoskannen of koffiepotten kunt u het beste gebruikmaken van vaatwastabletten. Hoe gaat dit in zijn werk? Vul het schoon te maken servies met water en voeg hier een vaatwastablet aan toe, laat dit een nachtje staan en spoel daarna goed om. U zult zien dat de koffieaanslag dan volledig verdwenen is en dat uw vaat er weer uitziet als nieuw. Zo verwijdert u dit soort vlekken zonder te hoeven schrobben.

  • Oplossing 2: Baking soda
    Voor het verwijderen van hardnekkige koffieaanslag kunt u ook baking soda gebruiken. Doe een theelepel baking soda in de schoon te maken mok, thermoskan of koffiepot, voeg hier een theelepel water aan toe en meng dit door elkaar. Er vormt zich dan een dikke pasta waarmee u de aanslag weg kunt schrobben, bijvoorbeeld met een oude tandenborstel, spons of afwasborstel. Door de combinatie van de zeer absorberende baking soda en het water laat de koffieaanslag makkelijker los. Wilt u niet schrobben, bijvoorbeeld omdat u delicaat servies wilt schoonmaken? Vul het kopje of de kan dan met warm water, voeg hier een eetlepel baking soda aan toe en laat dit 2 uur inweken. Op deze manier verdwijnt de aanslag ook, zonder dat u nog met een borstel of een spons aan de slag hoeft. Vergeet niet om het servies goed na te spoelen na de behandeling om de resten van de baking soda te verwijderen. 

  • Oplossing 3: Kunstgebitreiniger
    Vul de mok, de thermoskan of de koffiepot volledig met heet water en voeg hier twee bruistabletten voor een kunstgebit aan toe. Wacht enkele minuten en borstel dan de binnenkant van het servies schoon met een spons of afwasborstel. Op deze manier wordt de koffieaanslag losgeweekt en verdwijnt het dus van het materiaal. Het is belangrijk om het kopje, de kan of de pot nadien goed na te spoelen om de resten van de kunstgebitreiniger te verwijderen.

  • Oplossing 4: Afwasmiddel
    Met afwasmiddel krijgt u koffieaanslag vaak ook eenvoudig weg. Was de vaat af zoals normaal en gebruik een afwasborstel of schuurspons om de resten weg te halen. Let op dat u deze reinigingsmethode enkel kunt gebruiken bij mokken, thermoskannen en koffiepotten die niet kwetsbaar zijn en waarin u dus zonder problemen kunt schrobben.

Op deze pagina heeft u alles gelezen over het reinigen van uw vaat. Hier vindt u diverse effectieve tips waarmee koffieaanslag verwijderen eenvoudig gedaan kan worden. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. 
 

 Disclaimer: lees hier meer.



Bestel hieronder direct alles wat u nodig heeft.