123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vlekkenhulp

Vlekkenhulp

Vlekken verwijderen wordt een eenvoudige opgave met onze Vlekkenhulp. Wat voor vlek u ook heeft op uw kleding, tapijt, houten tafel, bank of (auto)ruiten, hier vindt u altijd de meest effectieve reinigingstips. Selecteer op het soort vlek waar u last van heeft om alle tips te bekijken en direct de juiste producten te bestellen.

1 - 0 van 0

Vlekkenhulp

Vlekkenhulp: voor iedere vlek de juiste oplossing

In onze Vlekkenhulp hebben wij alle schoonmaaktips voor het verwijderen van verschillende soorten vlekken op een rijtje gezet. Of u nu last heeft van bloedvlekken in uw kleding, moddervlekken op het tapijt, schimmelvlekken op het douchegordijn of vogelpoep op uw autoruiten, op deze pagina leest u hoe u het bevlekte materiaal op de meest effectieve, veilige én snelle manier weer schoon krijgt.

Klik in het bovenstaande overzicht eenvoudig door naar de juiste vlek. Op iedere pagina vindt u een overzicht van verschillende reinigingsmethodes, ingedeeld aan de hand van het materiaal waarop de vlek terechtgekomen is. Zo kunt u voor kleding, niet-wasbaar textiel, vloeren, muren en andere oppervlakken altijd snel de geschikte reinigingsmethodes vinden. Bovendien bestelt u onderaan iedere vlekspecifieke pagina direct de benodigde schoonmaakproducten. Op deze manier kunt u meteen aan de slag met het verwijderen van de vlekken.

Ziet u de vlek waar u last van heeft er niet tussen staan? Of heeft u na het lezen van onze reinigingsmethodes en -tips nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.