123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wanneer kunt u het zwembad in de tuin opzetten?

Wanneer kunt u het zwembad in de tuin opzetten?

Wanneer kunt u het zwembad in de tuin opzetten?


Uiteraard is de vraag wanneer u het zwembad moet opzetten afhankelijk van de weersvoorspellingen en uw eigen wensen. Wilt u de hele zomer kunnen zwemmen? Dan raden we u aan om niet te laat te beginnen. Vanaf half april het zwembad neerzetten of uw vaste zwembad zomerklaar maken is een goed streven.

Het probleem met te laat beginnen is dat het water in uw zwembad niet direct de juiste waardes heeft. En dit is wel belangrijk, want de kwaliteit hangt hiervan af. Als de pH-waardes en chloorwaardes bijvoorbeeld niet goed zijn kan het water vies worden, kunnen bacteriën zich hierin vermenigvuldigen en kunt u zelfs last krijgen van uw huid tijdens of na het zwemmen. Na het vullen van het bad moet u deze waardes dus eerst heel secuur op peil brengen. Hier gaan sowieso een aantal dagen overheen, omdat er onder meer chloor aan het water toegevoegd moet worden.

Wacht dus niet tot de eerste zomerse dag om het zwembad op te zetten, want dan bent u eigenlijk al te laat. Doe dit tijdig, het liefst een week voordat u voor het eerst wilt gaan zwemmen. Zo kunt u ook altijd goed kijken of er bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn en deze op tijd bij ons bestellen.

Meer weten over het weghalen van uw zwembad, en wanneer u dit het beste kunt doen? Lees dan onze tekst over het winterklaar maken van uw zwembad. En heeft u nog vragen over een van deze onderwerpen? Neem dan gerust contact met ons op.


Bestel hieronder direct alles wat u nodig heeft.