123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Zwembadhulp

Zwembadhulp

Op deze pagina vindt u antwoorden op al uw vragen over uw zwembad en het zwembadwater. Bekijk meer informatie, tips en stappenplannen, zodat u bij mooi weer optimaal kunt genieten van uw zwembad. Ook heeft u hier altijd de mogelijkheid om de juiste producten te bestellen.

Zwembadhulp: meer informatie en tips voor het gebruik van uw zwembad

In onze Zwembadhulp worden alle veelgestelde vragen rondom het neerzetten en weghalen van het zwembad beantwoord. Ook leest u hier alles over het juiste onderhoud van het zwembadwater en wordt er uitgelegd wat de termen pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit betekenen en waarom dit zo belangrijk is voor gezond zwembadwater. Vind bij ons tot slot meer informatie over het gebruik en de veiligheid van chloor in zwembadwater, het gebruik van de zwembadpomp en de zwembadfilter en vele andere onderwerpen.

Door aan de hand van onze tips en stappenplannen uw zwembad en zwembadwater goed te onderhouden en schoon te houden kunt u ervoor zorgen dat u langdurig gebruik kunt maken van uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad of vaste zwembad. U vindt de juiste informatie door bovenaan deze pagina het bijpassende onderwerp te selecteren. Vervolgens ziet u een overzicht van alle veelgestelde vragen en kunt u eenvoudig naar het voor u geschikte onderwerp navigeren.

Ziet u uw vraag er niet tussen staan? Of heeft u na het lezen van onze oplossingen en tips nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten