123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwembad opzetten en weghalen

Zwembad opzetten en weghalen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op al uw vragen over het opbouwen, vullen en afbreken van uw zwembad. Met onze tips en handige stappenplannen kunt u dit altijd op een veilige manier doen. Zo geniet u langdurig van uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad of vaste zwembad.

1 - 0 van 0

Alle informatie over het opzetten en weghalen van uw zwembad

Het opbouwen en vullen van een opblaasbaar zwembad of opzetzwembad kan een hele klus zijn, maar als u dit op de juiste wijze doet kunt u optimaal gebruik garanderen en zelfs de levensduur van uw zwembad verlengen. In deze sectie van onze Zwembadhulp vindt u daarom waardevolle tips waarmee het opzetten van uw zwembad op een veilige manier gedaan kan worden. Ook leest u hier alles over het zomerklaar maken van uw (ingebouwde) zwembad.

Daarnaast vindt u op deze pagina ook meer informatie over het legen en afbreken van uw zwembad, wat nuttig kan zijn voor na het zwemseizoen. Maak gebruik van het stappenplan om uw vaste zwembad winterklaar te maken en te zorgen dat u hier volgend jaar weer gebruik van kunt maken, of lees meer over het goed opruimen van uw losse zwembad. Met alle informatie die u op deze pagina kunt lezen kunt u ervoor zorgen dat u van ieder zwembad langdurig kunt genieten.

Onderhouden van uw zwembadwater

Niet alleen het juist opzetten en vullen van uw zwembad is belangrijk om veilig en hygiënisch gebruik te garanderen, ook het zwembadwater moet om deze reden goed onderhouden worden. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder over het onderhoud van zwembadwater om te zien hoe u ervoor zorgt dat het water schoon en helder blijft en hoe mogelijke problemen eenvoudig op te lossen zijn.

Ook het gebruik van chloor kan ontzettend belangrijk zijn in uw zwembad. Waarom dit zo is en wat u moet doen om altijd uw veiligheid te garanderen leest u in onze sectie over chloor in zwembadwater.

Op deze pagina hebben we alle veelgestelde vragen over het opzetten en weghalen van uw zwembad verzameld en beantwoord. Ziet u uw vraag er niet tussen staan? Of heeft u na het lezen van onze oplossingen en tips nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.