123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Zwembadpomp en zwembadfilter

Zwembadpomp en zwembadfilter

Op deze pagina beantwoorden we al uw vragen over de zwembadpomp en de zwembadfilter. Lees alles over de verschillen hiertussen en het gebruik hiervan. Ook als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste zwembadfilter kunt u hier meer informatie vinden.

Alle informatie over de zwembadpomp en de zwembadfilter

Lees hier meer informatie over de zwembadpomp en de zwembadfilter. Een zwembadpomp met bijbehorende zwembadfilter is zeer belangrijk voor het schoon en gezond houden van het water in uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad of vaste zwembad. Hiermee wordt er namelijk gezorgd dat vuil, stofdeeltjes en andere (schadelijke) stoffen uit het zwembadwater gefilterd worden, waardoor u langdurig kunt genieten van schoon en fris zwembadwater.

In deze sectie van de Zwembadhulp vindt u meer informatie over deze twee begrippen en leest u meer over het aanschaffen van de geschikte zwembadfilter. Op deze manier kunt u altijd een goede keuze maken en zorgen dat u de zwembadpomp en -filter uitkiest die voor uw specifieke zwembad geschikt zijn. Lees ook meer over de gebruiksduur om te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van de zwembadpomp.

Meer informatie over het onderhoud van het zwembadwater?

Naast de zwembadpomp en de zwembadfilter is er voor het hygiënisch houden van uw zwembadwater nog meer nodig. Zo zijn er verschillende waardes die op peil gehouden moeten worden. Lees daarom op onze pagina over het onderhoud van zwembadwater alles over de problemen die er, ondanks het gebruik van een filterpomp, kunnen voorkomen met het zwembadwater en bekijk direct de geschikte oplossingen. Zo kunt u er altijd voor zorgen dat uw zwembadwater er weer helder en schoon uitziet.

Komt u er na het lezen van onze informatie, tips en oplossingen nog niet helemaal uit? Of mist u belangrijke informatie in onze Zwembadhulp? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten