123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Onderhoud zwembadwater

Tips voor het onderhouden van uw zwembadwater

Goed onderhoud van uw zwembadwater is zeer belangrijk om problemen te voorkomen. Houdt u de waardes van het water in uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad en ingebouwde zwembad namelijk niet goed in de gaten, dan kan het water minder schoon worden of er minder helder uitzien. In deze sectie van onze Zwembadhulp vindt u daarom meer informatie over het op peil houden van de juiste waardes van het zwembadwater.

Problemen met uw zwembadwater oplossen

Merkt u dat het zwembadwater toch niet helemaal schoon meer is? Ook dan kunt u op deze pagina terecht. Voor ieder probleem hebben we hier waardevolle oplossingen verzameld. Op deze manier voorkomt u dat troebel, bruin of groen zwembadwater, glibberige wanden én water dat vol met vlokken zit of een wat melkachtige structuur heeft ervoor zorgen dat u geen gebruik meer kunt maken van uw zwembad. We leggen uit hoe u al deze problemen op de meest eenvoudige en snelle wijze kunt oplossen en welke producten u hiervoor nodig heeft.

Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van uw zwembad tijdens de zomermaanden en geniet u altijd van hygiënisch en helder zwembadwater. Navigeer bovenaan deze pagina naar de juiste problemen en vind zo altijd een goede oplossing. Wilt u aan de hand hiervan meer weten over een ander onderwerp, zoals het gebruik en de veiligheid van chloor in uw zwembadwater? Ook daar hebben we een aparte sectie voor, waar we verschillende vragen over dit onderwerp beantwoorden.

Komt u er na het lezen van al onze handige tips en oplossingen nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.