123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

HeltiQ koud warm kompres (large)

€ 3,75 (Inclusief 9% BTW) (€ 3,44 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met dit koud/warm kompres van HeltiQ kunt u verschillende blessures en pijnklachten verlichten en behandelen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van pijnverlichting op basis van koude- of warmtetherapie. Zo is dit medisch hulpmiddel veelzijdig inzetbaar voor verschillende soorten letsels, bijvoorbeeld voor zwellingen, kneuzingen, hoofdpijn, spierpijn en kiespijn. De verpakking bevat één herbruikbaar kompres in de maat large (12 bij 29 cm). 

Hoe gebruikt u het HeltiQ koud/warm kompres large?
U kunt dit HeltiQ koud/warm kompres gebruiken voor koudetherapie, bijvoorbeeld in het geval van kneuzingen, verrekkingen, bloeduitstortingen, koorts, hoofdpijn en meer. Om dit te doen moet het kompres minstens 2 uur in de vriezer gestopt worden. Vervolgens legt u het voor ongeveer 20 minuten op het geblesseerde lichaamsdeel. 

Dit kompres is ook te gebruiken voor warmtetherapie, bijvoorbeeld in het geval van spierpijn, nek- en rugklachten, buikkrampen, menstruatiepijn en meer. Om dit te doen moet u het kompres opwarmen in een pan water of in de magnetron. Vervolgens legt u het voor ongeveer 20 minuten op het geblesseerde lichaamsdeel. 

Let op: Dit koud/warm kompres moet bewaard worden op kamertemperatuur. Zorg er verder voor dat u dit nooit direct op de huid aanbrengt om bevriezing of verbranding te voorkomen, maar gebruik de meegeleverde beschermhoes of een dunne doek. Gebruik het kompres niet bij een verstoorde bloedsomloop en raadpleeg in het geval van hart- of vaatziektes of diabetes altijd eerst een arts. Gebruik tot slot niet als het kompres beschadigd is geraakt.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 12 x 29 cm (lxb)
Type: Koud/warm hulp Aantal: 1 stuks
Soort: Koud warm kompres