123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

HeltiQ koud warm kompres (small)

€ 2,15 (€ 1,97 Exclusief 9% BTW)
direct leverbaar
Omschrijving
Last van een kneuzing, verstuiking, ernstige spierpijn of andersoortige blessure? Gebruik dan dit koud/warm kompres van HeltiQ. Hiermee gaat u voor natuurlijke pijnverlichting en vermindering van zwellingen, en dit allemaal op basis van koude- of warmtetherapie. Het kompres is dus op twee manieren te gebruiken. Zo is dit een veelzijdig medisch hulpmiddel. De verpakking bevat één herbruikbaar kompres in de maat small (10 bij 12 cm). 

Hoe gebruikt u het HeltiQ koud/warm kompres small?
Voor het toepassen van een koud kompres dient u dit product minstens 2 uur in de vriezer te leggen. Gebruik de bijgeleverde hoes of een dunne doek om het kompres in te stoppen en leg dit voor ongeveer 20 minuten op het te behandelen lichaamsdeel. Koudetherapie kan gebruikt worden voor onder meer kneuzingen, verrekkingen, bloeduitstortingen, hoofdpijn, kiespijn, insectensteken en zwellingen.

Voor het toepassen van een warm kompres moet u de gel gelijkmatig verdelen en het kompres vervolgens opwarmen in een pan water of de magnetron. Gebruik ook hierbij de bijgeleverde hoes of een dunne doek en behandel voor ca. 20 minuten. Warmtetherapie kan gebruikt worden voor onder meer spierpijn, gewrichtspijn, buikkrampen, menstruatiepijn en nekklachten.

Let op: Dit koud/warm kompres moet bewaard worden op kamertemperatuur. Zorg er verder voor dat u dit nooit direct op de huid aanbrengt om bevriezing of verbranding te voorkomen. Gebruik het kompres niet bij een verstoorde bloedsomloop en raadpleeg in het geval van hart- of vaatziektes of diabetes altijd eerst een arts. Gebruik tot slot niet als het kompres beschadigd is geraakt. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 12 x 10 cm (lxb)
Type: Koud/warm hulp Aantal: 1 stuks
Soort: Koud warm kompres