123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 8 cm)

€ 3,29 (Inclusief 9% BTW) (€ 3,02 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Gebruik dit steunwindsel van HeltiQ om een steun- of drukverband aan te leggen bij spieren of gewrichten die verstuikt, verrekt of geblesseerd zijn. Ook kan het gebruikt worden als wonddrukverband bij bloedende wonden, waarbij de extra druk die er uitgeoefend wordt het bloeden vermindert. Zo is dit een efficiënt en veelzijdig medisch hulpmiddel voor verschillende soorten letsel.

Het gebruikte materiaal is stevig en elastisch, sluit altijd goed aan en blijft gegarandeerd goed op zijn plaats zitten. Zo is dit steunwindsel ook geschikt voor beweeglijke lichaamsdelen, wordt hiermee betrouwbare ondersteuning geboden en blijft de gewone doorbloeding gestimuleerd. U kunt dit steunwindsel bovendien ook preventief gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het sporten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 m bij 8 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
U kunt dit HeltiQ steunwindsel dus gebruiken als steun- of (wond)drukverband. Het is belangrijk om het steunwindsel dakpansgewijs aan te brengen, waarbij u er dus rekening mee moet houden dat er een lichte overlapping is tussen de verschillende lagen. Ook het niet te strak aanbrengen van het materiaal is belangrijk, omdat er anders afknellingen kunnen ontstaan. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel