123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

HeltiQ teekweg (38 ml)

HeltiQ teekweg (38 ml)
€ 13,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 11,53 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met de Heltiq Teekweg kunt u teken doden zonder ze aan te hoeven raken. Zo kunt u ze zeer eenvoudig verwijderen, op een snelle en veilige manier. In het geval van een dode teek is er namelijk minder kans op de overdracht van aandoeningen, zoals de ziekte van Lyme. Het verwijderen hiervan is dus een stuk minder risicovol.

De Teekweg is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. De verpakking bevat een spuitbusje (38 ml), een tekenverwijderkaart met loep en een gebruiksaanwijzing. 

Hoe werkt de HeltiQ Teekweg?
Activeer het spuitbusje 1 cm boven de teek zonder de huid of de teek zelf aan te raken, waardoor het beestje zal bevriezen en dood zal gaan. Beweegt de teek nog? Herhaal de behandeling dan. Vervolgens kan de teek vanzelf van de huid vallen. Als dit niet het geval is kunt u de tekenverwijderkaart met loep gebruiken om de teek te verwijderen. Gebruik de kleine inkeping voor kleine teken (minder dan 2 mm) en de grote inkeping voor grotere of volgezogen teken. Ontsmet de wond nadien met alcohol (70%)

Let op: Controleer nauwkeurig of er geen delen van de teek achtergebleven zijn. Dit kan namelijk een ontsteking veroorzaken. Het is ook belangrijk om de behandelde huid nadien goed in de gaten te houden, het liefst minstens 3 maanden. Raadpleeg een huisarts als er een kring rondom de plek ontstaat. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Teekweg
Type: Steken en beten Capaciteit: 38 ml

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)