Vanwege de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Stofzuigers

Alle vloeren worden schoon met onze stofzuigers

Een stoffig huis, daar wordt niemand vrolijk van. Het bezitten van een goede stofzuiger is dan ook een vereiste. Op 123schoon.nl bieden we verschillende stofzuigers aan, waarmee al het stof van uw vloeren verwijderd wordt.

Keuze voor een stofzuiger

Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee kunt houden als u een stofzuiger gaat uitkiezen. Ten eerste zijn er verschillende merken om uit te kiezen, zoals Dyson, Leifheit, Miele en Philips. Hieronder zetten we de opties voor u op een rijtje.

Wat voor soort stofzuiger?
Er zijn verschillende soorten stofzuigers. Waar de ene soort meer geschikt is voor kleine oppervlakken, is de andere stofzuiger weer handiger voor grotere ruimtes. Dit zijn de soorten die u kunt vinden op 123schoon.nl.
 
Dirt-Devil Dirt Devil DD2425-0 Rebel35 stofzuiger SDI03005 Dyson V7 Motorhead Extra stofzuiger 2-in-1 SDY00003 Leifheit Regulus PowerVac steelstofzuiger 2-in-1 SLE00117
Sledestofzuiger 
 • Traditionele stofzuiger
 • Met snoer
Steelstofzuiger
 • Snoerloze stofzuiger
 • Snel en eenvoudig
Kruimeldief
 • Handstofzuiger
 • Kleine oppervlakken


Met of zonder snoer?
Wilt u een stofzuiger met of zonder snoer? Sledestofzuigers zijn traditionele stofzuigers die voorzien zijn van een snoer. Steelstofzuigers zijn daarentegen snoerloos, waardoor u hiermee gemakkelijk door uw huis kunt bewegen. Vaak hebben deze wel een kortere gebruiksduur, dus voor het stofzuigen van een grote kamer is een sledestofzuiger meer geschikt. Wel bent u beweeglijker met steelstofzuigers en bereikt u eenvoudiger de kleine hoekjes en gaatjes.

Met of zonder stofzuigerzak?
Stofzuigers met zak vangen de opgezogen stof op in een zak, die eens in de zoveel tijd vervangen moet worden vervangen. Stofzuigers zonder zak hebben een stofbak die het stof opvangt. Deze moet af en toe boven de prullenbak geleegd worden. Keuze voor een stofzuiger met of zonder stofzuigerzak gaat allebei gepaard met de nodige voor- en nadelen. Hieronder vertellen we wat deze zijn:
 • Voordelen
  Met zak:
  Door de stofzak worden stof, huismijt en vieze geurtjes beter in de machine opgevangen, waardoor de uitblaaslucht schoner is. Ook het vervangen van de zak is hierdoor eenvoudiger en hygiënischer, want er is minder contact met het stof dan bij een zakloze stofzuiger. Bovendien hoeft u minder vaak te legen vanwege de hogere opvangcapaciteit.
  Zonder zak: Geen stofzuigerzakken hoeven kopen betekent dat u aanzienlijk geld bespaart. Bovendien is de stofbak veel beter zichtbaar. Zo ziet u het direct als de bak vol is én kunnen verloren objecten makkelijker teruggevonden worden.
   
 • Nadelen
  Met zak:
  Het aanschaffen van stofzuigerzakken is natuurlijk een extra kostenpost die voorkomen wordt door de keuze voor een zakloze stofzuiger. Bovendien verliest de stofzuiger vaak wat zuigkracht wanneer de stofzak voller raakt.
  Zonder zak: Het legen van de stofbak is minder hygiënisch. Hierbij kan best wat stof vrijkomen, waardoor dit voor mensen met een (stof)allergie minder ideaal is.
Als u voor een stofzuiger mét zak gaat, heeft u natuurlijk stofzuigerzakken nodig. Ook deze koopt u voordelig op 123schoon.nl.

Wat voor vloer heeft u?
Stofzuigers worden geleverd met een standaardmondstuk. Soms worden er ook nog andere mondstukken bijgeleverd. Elke vloer vraagt dan ook om een ander mondstuk. Zo is het niet handig om op een houten vloer gebruik te maken van het standaardmondstuk, want dan kunnen er krassen op het hout komen. Aan te raden is om dan gebruik te maken van een parketborstel, want dankzij de extra lange haren van deze borsten worden krassen voorkomen.

En heeft u tapijt? Dan is het standaardmondstuk ook niet geschikt, omdat dit niet krachtig genoeg is. Gebruik dan liever een turboborstel waarmee de vezels van het tapijt geopend worden om beter het vuil hiertussen op te nemen.

Wat voor filter?
Stofzuigers zijn voorzien van een filter om stofdeeltjes op te vangen en niet weer terug te blazen in de lucht. Daarnaast zit er ook altijd een motor- en uitblaasfilter. Een optionele filter is bijvoorbeeld een HEPA-filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air, en dit filter zorgt ervoor dat ook de kleinste stofdeeltjes worden opgevangen. Hierdoor wordt de (uitgeblazen) lucht schoner.

Er zijn dus een hoop keuzes die gemaakt moeten worden bij de aanschaf van een stofzuiger. Op 123schoon.nl vindt u sledestofzuigers, steelstofzuigers of steelstofzuiger mét afneembare kruimeldief, stofzuigers met en zonder snoer, met en zonder zakken, met HEPA-filter of niet en met verschillende bijgeleverde mondstukken. Selecteer precies de stofzuiger die voldoet aan al uw wensen. Zo weet u zeker dat stofzuigen weer een leuke en gemakkelijke klus wordt.

Stofzuigers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over stofzuigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten