123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Luchtbedden zwembad

Luchtbedden zwembad kopen?

Op deze pagina koopt u altijd het juiste luchtbed voor in het zwembad of aan het strand. U kunt hier filteren op kleur, lengte, prijs en merk om een luchtbed te vinden dat op alle gebieden aan uw wensen voldoet.


1 - 4 van 4

Bestel voordelig luchtbedden

In ons assortiment vindt u verschillende opblaasbare luchtbedden die u kunt gebruiken voor een dagje in het zwembad of aan het strand. U vindt bij ons opblaasbare luchtbedden in verschillende vormen en kleuren van onder andere Swim Essentials en Bestway. Lees hieronder meer over ons assortiment luchtbedden.

Ons assortiment luchtbedden

Om een duidelijk overzicht te hebben van ons assortiment, hebben we hieronder voor u onze producten op een rijtje gezet:

  • Opblaasbaar luchtbed met glitters (groen/roze/oranje): Allereerst verkopen wij de standaard opblaasbare luchtbedden. U heeft hier de keuze uit groen, roze of oranje. Alle drie de luchtbedden zijn versierd met glitters. Deze luchtbedden zijn 180 cm lang en 80 cm breed en kunnen maximaal 80 kilo dragen. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Opblaasbaar luxe lounge stoel transparant met kleuren: Dit is een luchtbed en loungestoel in één. Wanneer u de onderkant omvouwt heeft u een stoel. Deze lounge stoel biedt comfort aan vanwege de arm- en hoofdsteunen. De draagkracht is maximaal 90 kilo.
  • Opblaasbare hangmat panterprint roze: Met deze hangmat hoeft u alleen de uiteindes op te blazen. U kunt de hangmat vervolgens op het water neerleggen en er op liggen.
  • Opblaasbaar luchtbed pizza punt: Dit luchtbed lijkt op een grote pizzapunt. U heeft de mogelijkheid om andere pizzapunten aan elkaar vast te knopen via de aangehechte lus. Zo creëert u een pizza-eiland. Deze opblaasbare pizza punt kan maximaal 90 kilo dragen.
  • Opblaasbaar luchtbed zwembad watermeloen: Deze opblaasbare luchtbed lijkt op een watermeloen en kan één of twee mensen dragen. De diameter is 173 cm, waardoor er genoeg plaats is voor twee mensen.

Bestel een van onze opblaasbare luchtbedden en geniet in stijl op het water.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een lek luchtbed?

Schaf een reparatiekitje voor luchtbedden aan. Hierin zult u lijm en PVC folie aantreffen. Het is belangrijk om de ruimte rondom het gaatje vetvrij en vuilvrij te krijgen. Vervolgens wrijft u rondom het gaatje lijm en plakt u er PVC folie overheen. Laat dit 24 uur uitharden voordat u er weer gebruik van gaat maken.

Hoeveel kilo kan een opblaasbaar luchtbed aan?

Dit verschilt per opblaasbaar luchtbed. In ons assortiment hebben wij luchtbedden die maximaal 80 of 90 kilo kunnen dragen. Kijk voordat u een luchtbed koopt altijd goed wat de maximale draagkracht is.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over opblaasbare luchtbedden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.