123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Zwembad artikelen

Zwembad artikelen kopen?

Bestel bij ons alle spullen voor in het zwembad. Wij hebben een ruim aanbod aan goedkoop opblaasspeelgoed en andere zwembad artikelen. Heeft u iets leuks gevonden, maar past het niet in uw zwembad? Bekijk dan ons aanbod aan zwembaden. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Koop voordelig leuke zwembad artikelen

Bij ons vindt u zorgvuldig geselecteerde zwembad artikelen. Al deze spullen hebben de hoogste kwaliteit, zodat u hiermee het meeste waterpret heeft in en om het zwembad. In ons ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt.

Zwembad artikelen: een ruim assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende (opblaasbare) zwembad artikelen:

  • Opblaasfiguren: Opblaasbare dieren, luchtbedden in de gekste vormen en meer. Opblaasfiguren zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
  • Luchtbed: Dobberen op het water of relaxen aan de kant. Met een luchtbed neemt u een stukje comfort mee naar het zwembad of het strand.
  • Opblaasbare glijbaan: Racen in eigen achtertuin kan met een opblaasbare waterglijbaan. Hiermee is speelplezier in eigen tuin gegarandeerd. Door de ingebouwde sprinklers in de glijbanen is het bovendien altijd een comfortabele ervaring.
  • Waterspeelgoed: U heeft geen kind meer aan uw kinderen dankzij het leukste opblaasspeelgoed. Vermaak voor in het zwembad, op de camping, op het strand of in de tuin.
  • Strandbal: Met een opblaasbare strandbal kunnen u of uw kinderen overgooien of spelen in het water. De vrolijke strandballen zien er bovendien ook nog eens zeer leuk en zomers uit.
  • Zwemband: Met een zwemband kunt u heerlijk in het water dobberen. Perfect voor kinderen én voor volwassenen die gewoon even willen relaxen in het water.

Kinderen veilig laten zwemmen

Veilig zwemmen doen uw kinderen met betrouwbare zwembandjes of zwemvesten. Deze zijn gemaakt van sterk materiaal en zitten stevig om het lichaam van uw kind. Ook baby's van 0 tot 1 jaar kunnen veilig zwemmen met zwemzitjes. Om de veiligheid van uw kinderen te garanderen hebben wij bij al onze producten de minimaal aanbevolen leeftijd weergegeven. Let hier op voor het verhogen van de veiligheid en laat uw kind nooit zwemmen zonder toezicht.

Zwembad speelgoed snel oppompen

Zwembad artikelen oppompen kunt u doen met een elektrische pomp, handpomp of voetpomp. Als er een stroomvoorziening in de buurt is, is een elektrische pomp een uitkomst voor het snel en stevig opblazen van uw zwembad speelgoed. Voor het opblazen van een opblaasbaar zwembad is een elektrische pomp ook ideaal. Een voetpomp heeft 1,4 liter luchtvolume, een handpomp twee keer zo veel. Hiermee heeft u opblaasfiguren, waterspeelgoed, luchtbedden en andere opblaasartikelen gemakkelijk opgeblazen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd moet een kind zwembandjes om?

Zwembandjes worden aangeraden voor kleine kinderen die een zwemzitje ontgroeit zijn maar nog geen zwemdiploma hebben. Uiteraard zijn zwembandjes geen vervanging voor ouderlijk toezicht, maar helpen wel te voorkomen dat een kind kopje onder gaat. Gebruik zwembandjes niet alleen bij activiteiten in het water maar ook bij het water; zo heeft een kind ze alvast om als het pardoes het water in rent.

Wat is het verschil tussen een reddingsvest en een zwemvest?

Een reddingsvest is ontworpen voor een noodsituatie; het vest zorgt ervoor dat iemand op zijn rug wordt gedraaid en dat de persoon gevonden kan worden, bijvoorbeeld door middel van een SOS-licht of een fluitje. Een zwemvest is ontworpen om te assisteren bij het zwemmen en zorgt daarvoor in het algemeen voor meer drijfvermogen maar mist reddingsmiddelen.

Zijn zwembandjes of een zwemband beter?

Een zwemband is puur recreatief en geen vervanging voor zwembandjes. Heeft u een klein kind dat nog geen zwemdiploma heeft? Gebruik dan zwembandjes. Bij een zwemband bestaat het gevaar dat deze omslaat waardoor een kind ondersteboven in het water terecht komt.
 

Met ons ruime assortiment aan zwembad speelgoed van de hoogste kwaliteit vindt u altijd wat u zoekt. Heeft u vragen over ons assortiment zwembad artikelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.