123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Toppits

Toppits artikelen kopen?

Op deze pagina vindt u alle Toppits producten in ons assortiment. Toppits verkoopt alles wat u nodig heeft in de keuken voor het maken van eten en het behouden van de kwaliteit van voedingsmiddelen. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de Toppits producten morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Toppits producten voordelig bestellen

Met Toppits houdt u voedingsmiddelen langer goed en bewaart of neemt u deze eenvoudig mee. Lees hieronder meer over Toppits en hun producten of kies hierboven direct voor de categorie waar u naar op zoek bent.

Toppits: uw sympathieke huishoudhulp

Toppits is al ruim 80 jaar een expert op het gebied van voedingsbehoud. Of het nu gaat om het vers houden van voedsel, het bewaren of invriezen van voedsel of het bereiden en bakken van eten. Toppits helpt u met veel klusjes in de keuken. Toppits staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en blijft zelfs na 80 jaar constant innoveren.

Ons Toppits assortiment

In ons assortiment vindt u meerdere producten van Toppits. Hieronder leggen wij kort uit waar deze artikelen voor gebruikt worden, zodat het maken van uw keuze een stuk makkelijker wordt.

  • Bakpapier: met bakpapier van Toppits blijft niets meer aan de bakplaat plakken. Dankzij de antislip laag glijdt het bakpapier niet heen en weer als u het in de oven plaatst of uit de oven haalt.
  • Aluminiumfolie: hiermee bewaart u de voedingstoffen in uw voedsel langer. U verpakt de middelen luchtdicht, vetvrij en waterdicht. U kunt het ook gebruiken om te bakken en grillen.
  • Vershoudfolie: behoud de smaak en voedingsstoffen van eten extra lang. Sluit goed en is makkelijk af te scheuren met het Easy Cut-systeem.
  • Boterhamzakjes: hiermee houdt u voedingsmiddelen langer vers en neemt u deze makkelijk mee naar bijvoorbeeld werk of school.
  • Diepvrieszakken: hiermee houdt u voedsel langer vers in de vriezer. Met of zonder zipsluiting en verkrijgbaar in verschillende formaten.
  • Multifunctionele zakken: deze zakjes zijn ideaal voor het vershouden, invriezen, meenemen en bewaren van voedsel. Ze zijn beschikbaar in diverse formaten.
  • IJsblokzakjes: maak eenvoudig zelf ijsblokjes of crushed ice. Simpelweg vullen met water en in de vriezer leggen. Ideaal voor in drankjes op zomerse dagen.
  • Afdekhoesjes: hiermee dekt u geopende potjes of opengesneden fruit eenvoudig af. De hoesjes zijn elastisch en herbruikbaar.

Toppits in de aanbieding

Voor iedereen die een klein budget heeft en personen die graag geld willen besparen, kunt u terecht op onze Toppits aanbiedingen pagina. Hier vindt u meerdere Toppits bulkaanbiedingen waarmee u een hoop geld bespaart. Ook ideaal voor als u een voorraad wilt aanleggen. Zo geniet u langer van verse voedingsmiddelen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk Toppits zakje is het meest geschikt om mee te nemen in mijn handbagage in het vliegtuig?

Als u vloeistoffen meeneemt in het vliegtuig moet u dit in een doorzichtig (her)sluitbaar zakje doen. De Toppits hersluitbare zakjes, zoals de diepvrieszakken met Zip-sluiting of de multifunctionele Zip(per)-zakjes zijn hiervoor zeer geschikt. Deze zakjes zijn makkelijk te openen en dicht te doen, zonder dat het zakje kapot gaat. Zo kunt u deze op de terugreis ook weer gebruiken.

Wat is het verschil tussen Toppits vershoudfolie en aluminiumfolie?

Beide folies helpen bij het luchtdicht, waterdicht en vetvrij verpakken van voedsel. Vershoudfolie is vaak gemaakt van plastic en aluminiumfolie van aluminium. Hierdoor is aluminiumfolie ook geschikt voor het gebruiken tijdens het bakken en braden.
 

Heeft u vragen over Toppits artikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.