123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Huishoudhandschoenen

Huishoudhandschoenen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan huishoudhandschoenen, voor gebruik tijdens klusjes in en om het huis. Bescherm uw handen hiermee op een effectieve manier. Klik verder naar de juiste maat om direct ons hele assortiment te bekijken.  

1 - 0 van 0

Huishoudhandschoenen voordelig kopen

Huishoudhandschoenen zijn handig voor gebruik in en om het huis: tijdens het tuinieren, het doen van het huishouden, het schilderen of het klussen bijvoorbeeld. De poedervrije handschoenen worden verkocht in paren.

Ze worden vooral gebruikt om de overdracht van bacteriën te voorkomen of om te zorgen dat bijtende stoffen uit schoonmaakmiddelen niet op de handen terechtkomen. Daarom worden het ook weleens schoonmaakhandschoenen genoemd. De handschoenen zijn bedoeld voor meermalig gebruik.

Eigenschappen van huishoudhandschoenen

De huishoudhandschoenen die wij aanbieden zijn gemaakt van latex. Dit is een van de populairste materialen om zulke handschoenen mee te maken. Deze populariteit heeft latex te danken aan zijn goede kwaliteit en elasticiteit. Hierdoor hebben dit soort handschoenen een ideale pasvorm en het vermogen om goed te 'ademen'. Het draagcomfort van de huishoudhandschoenen is dus zeer hoog. Voor precisiewerk is latex ook een goede optie, omdat de tastgevoeligheid hoog is.

De rubberen handschoenen bieden een goede bescherming tegen bacteriën en virussen en zijn ook bestand tegen hoge temperaturen. Ze kunnen niet gebruikt worden in combinatie met olie en vet. 

Last van een latex allergie?

Omdat de huishoudhandschoenen gemaakt zijn van latex raden wij mensen met een latex-allergie aan om deze niet te gebruiken. Handschoenen die gemaakt zijn van synthetische rubber (zoals nitril handschoenen) bevatten deze eiwitten niet en zijn dus wel geschikt voor mensen met deze allergie.

Maat handschoenen

Handschoen opmeten De diverse huishoudhandschoenen in onze webshop zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt werken terwijl u de handschoenen aanheeft is het essentieel dat u de juiste maat handschoenen draagt. Als u niet weet welke maat u nodig heeft kunt u onderstaande stappen volgen en vervolgens de maattabel gebruiken als richtlijn:

  1. Pak een meetlint en steek uw hand uit met de handpalm naar boven.
  2. Leg het meetlint, ter hoogte van uw knokkels, om uw hand heen. (gesloten vingers, zonder de duim).
  3. Bekijk de omtrek op het punt waar het meetlint elkaar kruist.
  4. Doe dit bij beide handen.
  5. Bekijk nu in de maattabel welke maat handschoen past bij de opgemeten omtrek.
Van/tot (in cm) Maat Engelse maat
18-19 cm XS 5/6
19-20 cm S 6/7
21-22 cm M 7/8
22-23 cm L 8/9
23 -24 cm XL 9/10
24-25 cm XXl 10/11


Zit u tussen 2 maten in?
Kies dan bij
korte vingers voor de kleinere maat en bij lange vingers voor de grotere maat.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke handschoenen heb ik nodig voor het schoonmaken?

Voor het schoonmaken gebruikt u huishoudhandschoenen. Deze zijn gemaakt van latex en zijn hierdoor zeer stevig en elastisch. Dankzij de handschoenen kunt u alle taken nog makkelijk uitvoeren en bent u beschermd tegen chemische middelen die de huid kunnen beschadigen of uitdrogen. Daarnaast zijn deze handschoenen ook herbruikbaar. Op zoek naar huishoudhandschoenen? Deze koopt u voordelig op 123schoon.nl.

Kunnen huishoudhandschoenen handhygiëne vervangen?

Nee, het dragen van huishoudhandschoenen voorkomt dat u in aanraking komt met chemische middelen, maar is geen vervanging voor handhygiëne. Wij raden aan na het gebruiken van huishoudhandschoenen alsnog uw handen te wassen en te verzorgen.

Waarom zou ik huishoudhandschoenen dragen tijdens het schoonmaken?

Huishoudhandschoenen helpen u met het beschermen van uw huid en nagels. Zo komt u namelijk niet in aanraking met chemische middelen. Bovendien bieden deze handschoenen comfort en flexibiliteit tijdens het schoonmaken. Op zoek naar huishoudhandschoenen? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Heeft u vragen over huishoudhandschoenen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.