123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Stofzuiger luchtverfrissers

Stofzuiger luchtverfrissers kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment luchtverfrissers voor de stofzuiger. Door deze geurstaafjes in de stofzak te plaatsen of de geurkorrels op te zuigen, ontstaat er een verfrissende geur tijdens het stofzuigen. Filter op type of geur om snel het juiste product te bestellen.


123schoon Stofzuiger geurstaafjes lavendel (5 stuks)  SDR05101
vergroten
Omschrijving Dankzij deze geurstaafjes ziet uw huis er na het stofzuigen niet alleen schoon uit, maar ruikt het ook zo. De geurstaafjes verspreiden een frisse lavendelgeur tijdens het stofzuigen en zijn voor elk type stofzuiger geschikt.

De geurstaafjes zijn eenvoudig in de stofzuigerzak, de opvangbak of het stofreservoir te plaatsen en verspreiden hun geur bij elke stofzuigbeurt. Ze kunnen ook opgezogen worden voor hetzelfde effect. Deze set bestaat uit 5 luchtverfrisser sticks met lavendelgeur.
Specificaties
Type: Geurstaafjes Geur: Lavendel
Geschikt voor: Stofzuigerzak Aantal: 5 stuks
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123schoon Stofzuiger geurstaafjes lemon (5 stuks)  SDR05102
vergroten
Omschrijving Deze stofzuiger-deodorant zorgt ervoor dat uw huis er na het stofzuigen niet alleen schoon uitziet, maar ook zo ruikt. De geurstaafjes verspreiden een frisse citroengeur. Ze zijn eenvoudig in de stofzuigerzak te plaatsen en verspreiden hun geur bij elke stofzuigbeurt. Deze set bestaat uit 5 luchtverfrisser sticks met citroen-geur.
Specificaties
Type: Geurstaafjes Geur: Citroen
Geschikt voor: Stofzuigerzak Aantal: 5 stuks
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123schoon Stofzuiger geurstaafjes oceaan (5 stuks)  SDR05103
vergroten
Omschrijving Deze stofzuiger-deodorant zorgt ervoor dat uw huis er na het stofzuigen niet alleen schoon uitziet, maar ook zo ruikt. De geurstaafjes verspreiden een frisse oceaangeur. Ze zijn eenvoudig in de stofzuigerzak te plaatsen en verspreiden hun geur bij elke stofzuigbeurt. Deze set bestaat uit 5 luchtverfrisser sticks met oceaan-geur.
Specificaties
Type: Geurstaafjes Geur: Oceaan
Geschikt voor: Stofzuigerzak Aantal: 5 stuks
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
123schoon Stofzuiger geurstaafjes bloemen (5 stuks)  SDR05100
vergroten
Omschrijving Deze stofzuiger-deodorant zorgt ervoor dat uw huis er na het stofzuigen niet alleen schoon uitziet, maar ook zo ruikt. De geurstaafjes verspreiden een frisse bloemengeur. Ze zijn eenvoudig in de stofzuigerzak te plaatsen en verspreiden hun geur bij elke stofzuigbeurt. Deze set bestaat uit 5 luchtverfrisser sticks met bloemen-geur.
Specificaties
Type: Geurstaafjes Geur: Bloemen
Geschikt voor: Stofzuigerzak Aantal: 5 stuks
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,07 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HG stofzuiger luchtverfrisser (180 gram)  SHG00164
vergroten
Omschrijving HG stofzuiger-luchtverfrisser verspreidt een heerlijk frisse geur door uw woning tijdens het stofzuigen. Stofzuigers kunnen na verloop van tijd muf en zuur gaan ruiken door de constante ophoping van stof en (huisdier)haren. Door dit product al in de stofzuigerzak te plaatsen (d.m.v. het opzuigen van de geurkorrels) wordt het broei-effect direct in de zak voorkomen. De fles bevat voldoende voor 10 stofzakken.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HG Toepassing: Stofzuiger
Type: Geurkorrels Extra info: Veiligheidsinformatie
Gewicht: 180 g
Dit product is ook bekend als: - 170030100 - 9.19.01.94-0
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,37 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Numatic V30010 Luchtverfrisser geurkorrels (Flower, Limonella, Eucalyptus)  SNU01011
vergroten
Omschrijving Met deze set van geurkorrels van Numatic creëert u een frisse geur, thuis of op het werk. De geurkorrels zijn geschikt voor in de stofzuigerzak. Het gebruik is eenvoudig: u kiest een geur, vult het dopje van de fles met de korrels en strooit deze op het tapijt. Door deze vervolgens op te zuigen komen ze in de stofzuigerzak terecht, waarna ze via het rooster op de achterkant van de stofzuiger door de ruimte verspreid worden tijdens het stofzuigen. Ook wordt hiermee voorkomen dat er nare luchtjes terechtkomen in de stofzuigerzak.

Er is de keuze uit drie geuren: flower, limonella en eucalyptus.
Specificaties
Merk: Numatic Aantal: 3 stuks
Type: Geurkorrels
Nu bestellen is maandag in huis
€ 26,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 22,27 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel stofzuiger luchtverfrissers voor een scherpe prijs

Op deze pagina leest u alles over stofzuiger luchtverfrissers, leggen we uit waarvoor u deze kunt gebruiken en vertellen we meer over ons assortiment. Bestel hier bovendien direct al onze luchtverfrissers voor een scherpe prijs.

Wat is een stofzuiger luchtverfrisser?

Met een stofzuiger luchtverfrisser gaat u voor een frisse en schone geur tijdens het stofzuigen. Dit is nodig omdat er door het opgezogen stof en vuil in de stofzuigerzak of het stofreservoir een muffe geur kan ontstaan, die tijdens het stofzuigen uitgeblazen wordt. Een stofzuiger luchtverfrisser neutraliseert deze geur en zorgt ervoor dat er in plaats daarvan een fris parfum door de ruimte verspreid wordt.

Welke stofzuiger luchtverfrissers zijn er?

Er zijn stofzuiger luchtverfrissers beschikbaar in de vorm van geurstaafjes en geurkorrels. De werking van beide varianten is anders. Ook heeft u de keuze uit verschillende geuren. Op 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment en bestelt u de stofzuiger luchtverfrissers voor een scherpe prijs.

 

Wat is het verschil tussen geurstaafjes en geurkorrels? Dat leggen we hieronder uit:

  • Geurstaafjes: Geurstaafjes kunnen in de stofzuigerzak, de opvangbak of het stofzuigerreservoir geplaatst worden, of kunnen worden opgezogen tijdens het stofzuigen. Vervolgens worden ze bij iedere stofzuigbeurt in werking gesteld en verspreiden ze continu een prettige geur.
  • Geurkorrels: Geurkorrels kunnen worden opgezogen en komen zo in de stofzuigerzak of het stofreservoir terecht. Hier zorgen ze ervoor dat vervelende geurtjes voorkomen worden en gaan ze een ‘broei-effect’ tegen. Tijdens het stofzuigen wordt bovendien een heerlijke geur door de ruimte verspreid. 

Verder heeft u de keuze uit verschillende geuren, zoals citroen, lavendel of bloemen. Ook een neutrale geur kan gekozen worden. Zo zorgt u ervoor dat de ruimte altijd ruikt zoals u het lekker vindt.

Welke stofzuiger luchtverfrisser heb ik nodig?

Voor een stofzuiger met zak kunt u het beste geurstaafjes kiezen en deze rechtstreeks in de stofzuigerzak plaatsen. Voor zakloze stofzuigers en robotstofzuigers raden we het aan om voor geurkorrels te kiezen. Deze worden door de stofzuiger opgezogen en komen zo in het stofreservoir terecht.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over stofzuiger luchtverfrissers. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten