123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Opzetborstels

Voordelige opzetborstels kopen?

Op zoek naar opzetzetborstels voor uw elektrische tandenborstel? Bekijk op deze pagina ons assortiment. Wij verkopen een hoop verschillende borsteltjes van Oral-B en Philips. Kies zo altijd een variant die past bij uw wensen en voorkeuren. 

1 - 0 van 0

Bestel alle opzetborstels voor tandenborstels op 123schoon.nl

Bekijk ons ruime assortiment van opzetborstels voor elektrische tandenborstels op deze pagina. Hier vindt u borsteltjes van Oral-B en Philips. Doordat wij zo’n ruime keuze hebben kunt u altijd wel een borsteltje vinden dat past bij de elektrische tandenborstel die u gebruikt en aansluit op uw behoeften en gebit.

Opzetborstels: ons assortiment

Wij verkopen verschillende opzetborstels. U kunt de volgende varianten bij ons bestellen:

  • Oral-B opzetborstels: Bestel bij ons diverse opzetborstels voor uw elektrische tandenborstel van Oral-B. Het verschil tussen deze borstels zit hem bijvoorbeeld in de plaatsing en vorming van de borstelhaartjes, maar ook in de vorm van de borstelkop. Doordat de borsteltjes zijn gemaakt met professionele tandreinigingsmaterialen bieden ze de professionaliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft. Alle Oral-B opzetborstels zijn bovendien op alle Oral-B handvatten te gebruiken, met uitzondering van de (pul)sonic-modellen.
  • Philips opzetborstels: Wij verkopen ook diverse borsteltjes voor uw Philips Sonicare-tandenborstel. Anders dan de Oral-B borstels hebben de Philips borsteltjes vaak een ovale, langwerpige vorm. Ze zijn geschikt om uw gehele gebit te reinigen en grote oppervlakken schoon te maken. Bijna alle opzetborstels passen op het Philips Sonicare-handvat, zodat u zelf kunt kiezen welke variant het beste bij uw wensen past.

Hoe kies ik de juiste opzetborstel?

Bij de keuze voor een opzetborstel is het belangrijk om rekening te houden met uw behoeften en gebit. Heeft u bijvoorbeeld gevoelige tanden of ontstoken tandvlees? Daarvoor hebben wij speciale tandenborstels met zachtere haartjes. Hiermee voorkomt u pijn tijdens het poetsen, terwijl u wel gewoon grondig kunt reinigen. Kies bijvoorbeeld voor Oral-B Sensitive Clean opzetborstels. Wij raden u verder ook aan om te gaan flossen of stoken als u last heeft van ontstoken tandvlees, om zo toch de bacteriën te kunnen verwijderen. Bekijk hiervoor ons ruime aanbod aan flosdraad, tandenragers of tandenstokers.

Wilt u wittere tanden? Ook daarvoor zijn er speciale borsteltjes, zoals de Oral-B 3DWhite opzetborstels. Deze bevatten namelijk een polijstkop die effectief verkleuringen verwijdert, zodat de natuurlijke witheid kan terugkeren. Verder zijn er ook speciale borsteltjes voor kinderen, voor mensen met een beugels, kronen of implantaten en voor het verwijderen van tandplak. Bekijk bij ieder borsteltje wat de specifieke toepassing is. Bij de Oral-B opzetborstels kunt u hier ook heel handig op filteren.

Hoe vaak moet ik mijn opzetborstels vervangen?

Door tandartsen wordt het vaak aangeraden om de opzetborsteltjes iedere tien tot twaalf weken te vervangen. Als u dit niet tijdig doet kunnen de bacteriën op de borstelhaartjes zich namelijk gaan verspreiden. Bovendien kunnen de borstelharen gaan slijten. Zo wordt uw gebit minder schoon én verliest het tandenpoetsen zelfs zijn doeltreffendheid. Wissel verder ook van borstel als u merkt dat de haartjes zachter worden en wat meer naar buiten gaan staan, of als u bijvoorbeeld harder moet drukken om goed te reinigen.

Sommige opzetborsteltjes zijn helemaal handig, want die laten door middel van bijvoorbeeld blauwe borstelhaartjes zien dat vervanging nodig is. Als de haartjes vervagen en wit worden is het gebruik van een nieuw borsteltje noodzakelijk.

Andere producten voor mondverzorging nodig?

Ook andere producten die nodig kunnen zijn bij het poetsen van uw tanden bestelt u bij ons. Zo bestelt u tandpasta van bijvoorbeeld Elmex, Parodontax, Prodent, Sensodyne en Aquafresh. In ons ruime assortiment vindt u altijd de tandpasta die bij u past. Reinig ook op moeilijk bereikbare plekken met mondwater.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste opzetborstels? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.