123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Oral-B opzetborstels

Oral-B opzetborstels kopen?

Bent u op zoek naar opzetborsteltjes voor uw Oral-B tandenborstel? Door te filteren op soort en toepassing vindt u op deze pagina dan altijd het juiste product. Alle Oral-B opzetborstels zijn op alle Oral-B handvatten te gebruiken (met uitzondering van de (pul)sonic-modellen).


1 - 17 van 17

Bestel alle Oral-B opzetborstels op 123schoon.nl

Oral-B is marktleider op het gebied van (elektrische) tandenborstels. Daarom zijn er ook een groot aantal opzetborsteltjes beschikbaar, die allemaal te gebruiken zijn voor andere toepassingen. Op deze pagina kunt u ze vinden. En als u ze in onze webshop bestelt, ontvangt u ze morgen al in huis.

De vorm van Oral-B opzetborstels

De meeste Oral-B borsteltjes kenmerken zich door hun ronde borstelkop, die doet denken aan de professionele borstelkoppen die ook in tandartspraktijken vaak gebruikt worden. Een ronde borstelkop volgt zeer grondig de vorm van uw tanden en kan ook alle ruimtes in uw mond goed bereiken. Hierdoor worden er met de producten van Oral-B altijd de beste resultaten bereikt.

Overigens zijn er ook Oral-B borstelkoppen met een langwerpige borstelkop, voor iedereen die het gevoel van poetsen met een handentandenborstel wil combineren met de voordelen van elektrisch poetsen. Qua vorm zijn deze Oral-B TriZone opzetborstels namelijk gelijk aan manuele tandenborstels, maar door de bewegende borstelhaartjes wordt er tot wel honderd procent meer plak mee verwijderd.

Verschillende Oral-B opzetborstels

Voor ieder gebit en iedere wens is er een andere opzetborstel nodig. Wij verkopen onder meer borsteltjes voor de volgende toepassingen:

  • Gevoelig tandvlees: Heeft u last van gevoelig tandvlees? Dan is het aan te raden om te kiezen voor borstelhaartjes die zachter en dunner zijn. Zo wordt tandplak van de rand tussen de tanden en het tandvlees gehaald zónder dat dit irriteert of pijn doet. Op deze manier gaat u voor een schoon gebit zonder bloedend tandvlees.
  • Tandplakverwijdering: Oral-B verkoopt diverse opzetborstels die speciaal ontwikkeld zijn om extra tandplak te verwijderen. Doordat hiermee namelijk ook lastige plekken bereikt worden verwijdert u écht alle vervuilingen.
  • Whitening: Met Oral-B 3DWhite opzetborstels gaat u voor een wittere glimlach. Door de polijstkop worden de verkleuringen namelijk eenvoudig verwijderd, zodat de natuurlijke witheid terug kan keren.
  • Voor kinderen: Voor kinderen zijn er ook speciale opzetborstels beschikbaar. Deze zorgen voor een zachtere poetservaring en zijn kleiner, zodat ze goed passen in de mond van uw kind.
  • Voor beugeldragers: Deze borstelkoppen zijn speciaal ontworpen om effectief rondom de slotjes van uw beugel te reinigen. Zo kunnen ook beugeldragers gaan voor het schoonste resultaat.

Filter bovenaan deze pagina op deze of andere toepassingen om altijd een opzetborsteltje te vinden dat geschikt is voor uw specifieke situatie.

Hoe vaak moet ik mijn opzetborstels vervangen?

Over het algemeen geldt dat u de opzetborstels van uw Oral-B tandenborstel iedere drie maanden moet vervangen. Er zijn ook een aantal andere dingen die aangeven dat dit nodig is. Als de haartjes bijvoorbeeld zachter worden en wat meer naar buiten gaan staan kan dit ook een teken zijn dat een vervangende opzetborstel nodig is. Op zo’n moment worden er namelijk minder goede resultaten bereikt. Ook kan het zo zijn dat er veel bacteriën op de haartjes zitten, die tijdens het poetsen in uw mond terechtkomen. Tijdig vervangen is dan dus nodig. Er zijn overigens ook opzetborstels te vinden met indicatie-borstelharen, die verkleuren wanneer vervanging nodig is.

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste Oral-B opzetborstels? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.